Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yaş hurma yemek

Rüyada yaş hurma yemek

Rüyada yaş hurma yemek ettiği duaların Allah katında karşılık bulacağına, atılan adımlar sayesinde çok tanınan ve sevilen biri olunacağına, elini eteğini her şeyden çekeceğine, fırsatlarla ve kısmetlere sahip olacağına, eşit davranılacağına, özür dileyeceğine veyahut büyüklük göstereceğine, mutluluğunun artacağına, arka arkaya pek çok iş teklifi geleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yaş hurma yemek gördüyseniz:

  • Duygusal ilişkileriniz kötü gidiyorsa fazla sorun etmeyin.

Rüyada yaş hurma yemek sorunlarını ve sıkıntılarını bu sayede herhangi bir sorun yaşamadan yakın bir zaman içinde tek başına çözeceğine ve ileride çok iyi işlere imza atacağına, iş hayatında çok büyük ihanetler göreceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, istediği herşeye sahip olacağına alamet etmektedir.

Rüyada yaş hurma ağacı görmek kişinin maaşının yetmemesi durumunda borç almaya başlayacağına, daha önce yaşadığı olaylardan ötürü çok kötü olan ruhsal durumunun daha kötü bir hale geleceğine, problemleri teker teker çözeceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine ve çok geçmeden hayallerine kavuşacağına tabir olunur.

Rüyada yaş hurma yediğini görmek işyerinde ve hanede bolluk ve bereketin hâkim olacağına, doğru kararlar alarak kendisine bol şans, uğur ve kazanç getirecek doğru işlerin altına imzasını atacağına, hanesine giren gelirin önemli oranda artacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yaş hurma görmek karar vermekte güçlük çekeceğine, yakın bir zaman içinde büyük başarılar kazanacağına, başarılarının düşmesi nedeni ile makamının zarar göreceğine tabir olunur.

Rüyada yaş hurma almak büyük çaba harcayarak girdiği bir işte çok zor zamanlar yaşayacağına, iş hayatında yaşadığı sorunlar işin destek istediği bir kişinin, yardımcı olmayacağına ve sorunların üstüste geleceğine, çok iyi işler yapılacağına ve insanlar tarafından takdir edilip çok sevindirici bir konuma geleceğine, zor bir durumun üstesinden gelmeye rivayet eder.

Rüyada kabede hurma yemek hayır getirecek noktalara gelineceğine, güzel olaylarla karşılaşılacağına, oturmuş karakteri ve anlayışa sahip olmasıyla aile hayatını kolaylaştıracağına, sıkıntıların ve sorunların biteceğine, mutlu bir yuvaya sahip olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada çekirdeksiz hurma yemek hayal kırıklığı ve kalp kırıklığı yaşanacağına, maddi durumunun da her geçen kötüye doğru gideceğine, mutlu günler göreceğine inanılır.

Rüyada yeşil hurma yemek yaşadığı çalkantılı ve belirsiz dönemin biteceğine, ortalığın sakinleşip, durulacağına, kazancının çoğalacağına, işinin gücünün rast gideceğine, sorunlarının yakın zaman içinde sona ereceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments