Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım şişe su görmek

Rüyada yarım şişe su görmek

Rüyada yarım şişe su görmek rahat ve güzel günlere sahip olunacağına, hayır ve iyilik dolu işler yaparak kendisini huzurlu hissedeceğine, ruhun ve kalbin rahat edeceğine, başarının adım adım yaklaşacağına, kazancının ve canın güvence altında olacağına, işlerlik kazanıp insanla dolacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine ve kişinin kendisine bolluğu nasip edecek girişimlerde bulunacağına, maddi olanakların hesapta olmayan nedenlerden dolayı tükenmeye başlayacağına, yapılan iyilikler sayesinde çok sıkı dostluklar kurulcağına tabir olunur.

Rüyada yarım şişe su gördüyseniz:

  • Yapılması gereken anlaşmaları zorlayabilirsiniz.

Rüyada yarım şişe su görmek anne babasının hayır duaları alacağı işler yapacağına ve bu sayede ömür boyu yüzünün güleceğine, sevdiği ve değer verdiği insanlardan göreceği destek sayesinde daha önce pek yapılmamış ya da üzerine fazla düşülmemiş işlere gireceğine, kendisini çok huzurlu hissedeceğine yorulur.

Rüyada yarım bardak su görmek uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, borçlarını ödeyip rahat bir nefes alacağına, eline geçen fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendirmesi sayesinde işlerinin çok daha iyi bir hal alacağına, sosyal hayat içinde tanıştığı ve kendisine uygun olduğunu düşündüğü bir kişi ile bir ilişkiye başlayacağına rivayet eder.

Rüyada yarım bidon su görmek zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına, hayırlı bir şekilde başlayan işlerin zarar verici bir hale geleceğine, başka insanlar ile arasındaki anlaşmazlıkları düzelteceğine, içine düşülen çıkmazdan kurtuluşa erilemeyeceğine yorulur.

Rüyada yarım bardak su içmek planlı ve programlı davranacağına, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine, çocuklar gibi mutlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada cam şişeden su içmek kazandığı başarılar ve geldiği mevkiden ötürü kendisini çekemeyen insanlar tarafından üzücü olayların içine çekilmek isteneceğine ancak bu kişilerin oyunlarına gelmeyerek onlara çok büyük bir hayalkırıklığı yaşatacağına, iş ve aile konusunda diğer insanlara daima yol göstereceğine ve işle ilgili olarak yapılan her şeyde büyük başarı kazandıracağına, gittiği her yere beraberinde uğur götüreceğine delalettir.

Rüyada su dolu pet şişe görmek nezaketsiz bir kişiye haddinin bildirileceğine, birçok kişi tarafından beğenilen bir kişi olacağına, yeni arkadaşlıklar kuracağına işaret eder.

Rüyada boş su şişesi görmek iç dünyasının zenginleşeceğine, gireceği bir ortaklıktan gözü yaşlı çıkacağına, müjdeli haberler ve beklenmedik teklifler alacağına yorulur.

Rüyada plastik şişede su görmek mal varlığını ve parasını çoğaltacağına, evlenme yolunda adım atacağına, eline geçen paraları tutamayacağına yorulmaktadır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments