Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada su dolu pet şişe görmek

Rüyada su dolu pet şişe görmek

Rüyada su dolu pet şişe görmek bunun da rüya sahibine sorun olacağına, günden güne sorunlarının artacağına, yakın bir zaman içinde çok istediği terfiye kavuşacağına, onun istediği yoldan gideceğine, art niyetli kimselerin oyununa geleceğine, iş ile ilgili büyük ve akıllıca yatırımlar gerçekleştirileceğine, işinin gücünün rast gideceğine, ticaretinin açılacağına, yeni bir yol tutulacağına rivayet eder.

Rüyada su dolu pet şişe gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, hobilerinizi veya sosyal yaşamınızı yapılacaklar listesinde bir numaraya taşıyabilirsiniz.

Rüyada su dolu pet şişe görmek kişinin günahlarına tövbe etmesi, oturduğu koltuktan emir verecek kadar söz hakkı edineceğine, parasının ve malının artacağına, hayırlı ve güzel bir döneme girileceğine ve yapılan işlerde büyük bir üne kavuşulacağına alamet eder.

Rüyada pet şişede su görmek malının elinden gideceğine ve tüm huzurunun kaçacağına, dost sandıklarından değil de öylesine arkadaşlık ettiği bir kişiden destek göreceğine, sıkıntılı durumlar yaşayacağına inanılır.

Rüyada pet şişeden su içmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, gidişatı düzeltmek için verilen kararların endişe ve sıkıntı getireceğine, ortaklar arasında üzüntü duyulacak olaylar yaşanacağına, zararlı bir alışkanlığın terkedileceğine, yeni bir eve taşınılacağına inanılır.

Rüyada ped şişede su görmek eşinden yana huzurlu olacağına ve yüzünün güleceğine, başarısının ve mutluluğunun artacağına, şükredeceğine, buna karşılık iyilik ve güzellik göreceğine, Allah’ın lütuflarından bolca nasipleneceğine, hastalıkla, musibetle, kötülükle ve zorlukla da karşılaşmayacağına işaret etmektedir.

Rüyada pet şişede su içmek herkesin hayır duasını almaya nail olacağına, değer verdiği gibi kıymet göreceğine, isteklerine ve dileklerine kavuşacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine rivayet eder.

Rüyada pet şişe su görmek büyük kazanç getiren bir işin zarara geçeceğine, huzurlu aile ortamının çeşitli sebeplerden ötürü bozulacağına, mutluluk ve huzur bulacağına, böylece parasal olarak iyi bir duruma gelineceğine delalet etmektedir.

Rüyada pet şişede su almak attığı adımların pek iyi sonuçlar vermeyeceğine, boş kuruntularla uğraşacağına, uzun zamandan beri yaşadığı sıkıntılarından ve insanlar ile olan sorunlarından kurtulacağına, başarılarının takdir edileceğine inanılır.

Rüyada pet şişe içinde su görmek kişinin her akşam bir davete ya da toplantıya gideceğine, sık sık şehir dışına çıkarak yeni insanlarla tanışacağına, maddi ve manevi olarak büyük kazanç elde edeceğine ve iş hayatında kazandığı deneyimleri etrafındaki insanlara aktaracağına, insanların karşısında saygıyla eğileceği ve onların sevgisine nail olacağı kadar büyük ve güzel işler yapacağına alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments