Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım bidon su görmek

Rüyada yarım bidon su görmek

Rüyada yarım bidon su görmek büyük miktarda kazanç elde edileceğine, adının hiç yok yere lekeleneceğine, kişinin bolluğa ve berekete kavuşacağına, kötü hastalıkların iyileşeceğine, rüyayı gören kişinin maddi ve manevi huzuru yakalamayı başaracağına, rahata kavuşacağına, ferahlayacağına, hafifleyeceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına, hakkın lütuflarına sahip olunacağına, dünya malına kavuşulacağına, işlerin açılacağına, kişinin hayırlı yollara gireceğine, elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, dualarını, sevaplarını ve tövbelerini eksik etmeyeceğine bu durumdan da büyük bir manevi huzur duyacağına inanılır.

Rüyada yarım bidon su gördüyseniz:

  • Aşk hayatınızı, estetik veya kültürel başlıklı konuları ilgilendiren cazip gelişmeler olabilir.

Rüyada yarım bidon su görmek elinde bulunan imkânları çok iyi bir şekilde kullanarak büyük bir başarı kazanacağına ve uzun süreden beri çok istediği bir mevkiye terfi edileceğine, dertlerinin dermanını bulacağına bu sayede kendisini daha iyi, dinamik, enerjik ve hafiflemiş hissedeceğine, ağır bir hastalıkla boğuşan bir akrabadan acı haber alınacağına işaret etmektedir.

Rüyada bidonla su taşımak bir elinin yağda bir elinin balda olacağı bir hayatı olacağına, büyük bir karar verileceğine, kişinin maddi gelirinin çok düşeceğine, aile içinde de maddi konulardan kaynaklanan sevimsiz konuşmalar ve tartışmalar yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada boş su bidonu görmek huzurunun, neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, işinden evine gidip geleceğine, yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına alamet eder.

Rüyada bidonla su görmek zor bir dönemi zararsız bir şekilde atlatacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, aile hayatında ve iş hayatında güzel günler yaşanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada su bidonu taşımak sağlığının yakın zaman içinde bağışıklığının düşmesi sonucu bozulacağına ve yakınındaki bir kişiden ihanet göreceğine, kendisine uygun bazı çalışmaların peşinden gideceğine, daha fazla gelir elde edeceğine, geçimini daha kolay şekilde sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada su dolu bidon görmek ailesini kaybedeceğine, daha sonra işlerin açılacağına, ortaya koyacağı çalışmaların çok ses getireceğine delalettir.

Rüyada bidona su doldurmak hayırlı bir kısmetle dünyaevine girileceğine, bu kısmetin yeni bir kapı açacağına, maddi ve manevi olarak zora düşüleceğine, toplumun din otoriterlerinden kabul ettiği kimse haline geleceğine, bunu şeref sayacağına inanılır.

Rüyada dolu su bidonu görmek çektiği sıkıntıların son bulacağına, rahatının yerine geleceğine, bir sebeple yaşanacak en ufak bir tartışmanın bile çok büyük bir kavgaya dönüşeceğine, hiçkimsenin bu duruma müdahale edemeyeceğine ve araya girmeye çalışan aile büyüklerinin de kalbinin kırılacağına, aksiliklerin iş hayatını çok kötü bir şekilde etkleyeceğine ve zararlı bir alışkanlıkla uğraşılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments