Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarımlık altın görmek

Rüyada yarımlık altın görmek

Rüyada yarımlık altın görmek işsiz olarak geçen zamanların zararını çıkarmak için kendisini çok yoracağına, evini geçindirmek ve hayatını sürdürmek için alınteri dökerek kazanç elde edeceğine, amaçlarına ulaşmaya, bir sebeple çok zor günler geçireceğine, yanlış ve geri dönüşü olmayan şeyler yapacağına, çekilen yokluğun yerine bereketin ve bolluğun geleceğine, kötüyse düzeleceğine, daha rahat şekilde harcama ve alım yapacağına, ticaret adamı (kadını) olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yarımlık altın gördüyseniz:

  • Size oldukça yakın bir dostunuz ile birlikte yeni bazı atılımlarda bulunabilirsiniz.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek maddi açıdan çok iyi bir duruma gelineceğine ve çok mutlu bir haber alınacağına, isteklerine ve arzularına kavuşacağına, atılacak adımın ardından yeni bir proje için çalışmaya başlanacağına, karşılaşılacak engellerden ötürü sıkıntı çekileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım altın takmak kişinin pek çok açıdan kendisini mutlu ve yenilenmiş hissedeceğine, ailesi ve arkadaşları ile çok huzurlu, mutlu ilişkiler kuracağına, çok sıkıştığı bir durumda aile bireylerinden birinin desteğinin alınacağına, yapılan yanlışlıkların telafi edileceğine inanılır.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek bir sebeple çok büyük sıkıntılar çekeceğine, ahiret inancını boşlayarak, gözünü bürüyen mal ve para hırsına kapılacağına, tüm sıkıntılarının ve sorunlarının bu sayede nihayete ereceğine işarettir.

Rüyada yarım altın almak yaşanacak talihsiz bir durumun daha da büyüyeceğine, eşler arasında büyük bir tartışma yaşanacağına, iş hayatı içerisinde çeşitli atılımlar yapacağına, sevdiği bir kişinin arkasından kötü sözler sarfettiğini duyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım altın hediye almak imkânlarının çoğalacağına, yine de lükslerinden feragat etmeyeceğine, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek borçlarının kapanacağına, yükünün azalacağına ve böylelikle içine düştüğü maddi sıkıntının da sonunun geleceğine, işle ilgili çok doğru ve başarı getirecek kararlar alınacağına, huzura ereceğinize, dünya hayatında isteklerinizin gerçekleşeceğine inanılır.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek huzursuzlukla dolu günler geçirileceğine, endişe dolu günler yaşayacağı, maddi ve manevi olarak çok büyük zararlar edeceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yarım altın bulmak başına bazı üzücü hadiseler gelse de büyük problemlerle karşılaşmayacağına, kişinin inancı ve başarısı sayesinde ayağına dolanan ve yoluna çıkan her türlü melanetten kurtulacağına, zararların daha çok çalışmayla telafi edileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments