Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım armut yemek

Rüyada yarım armut yemek

Rüyada yarım armut yemek yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına, elindeki imkânları çok iyi değerlendireceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, gücünün, kudretinin yerine geleceğine, eline çok hayırlı ve güzel fırsatlar geçeceğine, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, darlık görmeden, sağlıklı bir hayat sürüleceğine tabir olunur.

Rüyada yarım armut yemek gördüyseniz:

  • Belli bir düzenlemenin veya anlaşmanın sizi tam olarak tatmin edip etmeyeceğine dair kafanızda şüpheler olabilir.

Rüyada yarım armut yemek başarısızlığa düşüleceğine, maddi zararın büyük olacağına, hayatının kolaylık, güzellik, huzur, bolluk ve bereket içinde geçeceğine, maddi olarak çok zor bir döneme gireceğine ve büyük bir zarara uğrayacağına inanılır.

Rüyada yarım armut görmek verilen emeğin karşılığının alınamamasından ötürü çok büyük üzüntü duyulacağına, insanlara birşeyleri ispat etmeye çalışırken işlerin kötü bir hal alacağına ve sağlık sorunları ile geçecek bir döneme girileceğine, zor zamanlar geçirileceğine, hayal edilen şeylerden gittikçe uzaklaşılacağına, istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yarım elma yemek binbir zahmetle dikilen fidanların meyve vereceğine, başarının düşeceğine, kazancın yetmez olacağına, hayırlı yollar keşfedeceğine rivayet eder.

Rüyada yarım ekmek yemek aile bireylerine bu sayede çok büyük yardımlarda bulunulacağına, iş dünyası içinde çok büyük bir üne sahip olunacağına ve hayırlı kişiler ile çok iyi işlere girileceğine, sevilen ve saygı duyulan konumun korunacağına yorulur.

Rüyada büyük armut yemek girdiği projelerden zararla çıkacağına ve eğer kendisini işine vermezse yakın bir zaman içinde iflasın eşiğine geleceğine, alacağı kötü ve kendisine çok büyük zarar verecek olan bir haber yüzünden kendisini çok kötü hissedeceğine, işlerinin bir anda bozulacağına, ortaya çıkan kötü durumlardan ötürü bazı olaylar yaşanacağına ve bu olaylardan çok etkilenileceğine işaret eder.

Rüyada armut toplamak ve yemek mali olarak sıkıntıya düşeceğine, bir türlü işin içinden sıyrılamayıp sinirden gözyaşı dökeceğine, sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada ham armut yemek rakiplerine büyük fark atacağına, hayallerini ve arzularını gerçekleştireceğine ve çok mutlu olacağına, isim yapmış kişiler tarafından büyük bir çalışmaya dâhil edileceğine inanılır.

Rüyada elma ve armut yemek huzurun kaçacağına, ekmeğin kesileceğine, istediği restorana gideceğine ve istediği mağazadan alışveriş yapacağına, sorunların hızlı ve kolay bir şekilde aşılacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments