Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım altın çalmak

Rüyada yarım altın çalmak

Rüyada yarım altın çalmak iş konusunda hayırlı bir adım atılacağına ve kaçan fırsatların tekrar elde edileceğine, daha büyük miktarlarda paralar kazanacağına, girdiği işlerde çok büyük kazançlar elde edeceğine, büyük bir zenginliğe kavuşacağı ve dertlerinden kısa zamanda kurtulacağı bir döneme gireceğine, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde kavuşacağına, iş hayatında bu kişileri yanına almak için elinden gelen herşeyi yapacağına, haksızlığa uğrayan kişilere yardımcı olunacağına, iş hayatında sürekli köstek olan kişilerin yenilgiye uğratılacağına, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına yorulur.

Rüyada yarım altın çalmak gördüyseniz:

  • Sizinle ortak ilgi alanlarına sahip kişilerle bağlantı kurmanız yeni fırsatlar doğurabilir.

Rüyada yarım altın çalmak önemli bir lider haline geleceğine, işlerini çok iyi yerlere getireceğine, maddi imkânlarının artacağına, sıkıntılarının biteceğine tabir olunur.

Rüyada yarım altın takmak sahte arkadaşlıklardan kurtularak çok daha kalıcı dostluklar edineceğine, canının sıkılacağına ve insanlara karşı utanç içinde olup kendini kötü hissedeceğine, bekar kimseler için ise muradının gerçek olup, güzel bir evlilik yaşanacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek sorunlarının bir nebze de olsa azalacağına, çektiği sıkıntıdan bir süreliğine kurtulup rahat bir nefes alacağına ve çok daha iyi bir duruma gelmek için çaba göstereceğine, stres ve sinirden uzak durulacağına, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım teneke altın görmek nasip ve kısmetin yanlış yolda arandığına, yeni ve daha hayırlı kararlar verilmesi gerektiğine ve böylece işlerin sevinç ve mutluluk getireceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, büyük kazanç elde edeceğine ve hayal ettiği herşeye yakında kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek güzel bir bayanla evlilik yapacağına, maddi ve manevi olarak destek göreceğine, uzun bir süre boyunca eksik kalmış işlerin tamamlanacağına, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine rivayet eder.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek onlara daha iyi bir gelecek sunmak için çok daha fazla çalışıp, asla yüksünmeyeceğine, iş hayatında yaşanan bazı kayıplar yüzünden sahip olunan mevkinin kaybedileceğine, kendisini Allah’a yakın hissedeceğine alamet eder.

Rüyada yarım altın hediye almak gireceği çok büyük bir işten maddi ve manevi olarak çok büyük zarar görmüş olarak çıkacağına, buna doğru orantılı olarak da çok para kazanıp hayallerine kavuşacağına, büyük bir parasızlık yaşanacağına tabir olunur.

Rüyada yarım altın almak iş hayatında ve aile hayatında çok sevilen ve sayılan birisi olunacağına, yaşanan eksikliklerin giderileceğine, karşılaşılan hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments