Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım parmak

Rüyada yarım parmak

Rüyada yarım parmak atılacak adımlar ve gerçekleştirilecek çalışmalar sayesinde büyük ilerlemeler kaydedileceğine, maddi ve manevi olarak epey gelişme yaşanacağına, çıkacağı tatilin ardından çok yeni ve başarılı fikirler elde edeceğine, verimli işlere gireceğine, yüzünü güldürecek kısmetlerini de arttıracak adımlar atacağına, bol rızık sahibi olunacağına, müjdeli ve güzel haberler alacağına, hem de hayat boyu pek çok insana önderlik edecek olan rüya sahibinin, vicdanıyla, insanlığıyla herkese örnek olacağına, gün geçtikçe daha büyük kazançlar elde edeceğine, umutlarının kendisine hayır getireceğine, heveslendiği işlerden Allah’ın izni ile kar elde etmeyi başaracağına rivayet eder.

Rüyada yarım parmak gördüyseniz:

  • Hesapta olmayan bir buluşma gerekebilir.

Rüyada yarım parmak hayırlı bir kısmet ile tanışılacağına, maddi sıkıntı çekenlerin feraha çıkacağına, şansının ve kısmetinin de ömür boyu açık olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım parmak görmek bir anda ortaya çıkan bir aksilik yüzünden büyük bir istekle peşinden koştuğu bir işin  bir türlü gerçekleşmeyeceğine ve üzüntü duyacağına, kendisine çok iyi bir hayat kurmak için yeni bir yola gireceğine, maddi ve manevi olarak çok zor bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım soğan görmek gerçekleştirilen projelerin hayli büyük getirisi olacağına, haksızlık yapan insanlardan uzaklaşacağına, üzüntülerin mutluluğa dönüşeceğine işaret etmektedir.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek tecrübe sahibi bir kişiden alınacak fikirler sayesinde yapılan hatalardan ders çıkarılacağına, sağlıkla ilgili olacak herhangi bir sıkıntının kısa bir zaman içinde ve herhangi bir hasar bırakmadan geçeceğine, eski neşesinin ve ağız tadının yerine geleceğine, kaybettiği umutlarına yeniden kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada bir işi yarım bırakmak kötü niyetli bir kişinin işleri bozmak için çıkartacağı dedikoduların bertaraf edileceğine, sıkışık geçen bir sezonun ardından biraz kafa dağıtmak ve daha rahat bir nefes almak için tatile çıkılacağına, bir sebeple iş hayatını çok kötü etkileyecek ve yüklü miktarda zarara yol açacak bir sorun yaşanacağına, pürüzleri ortadan kaldırarak daha sakin bir yaşama kavuşacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım armut yemek yaptığı işten çıkarılacağına, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, dirsek çürüterek çalıştığı projelerinde istediği noktaya geleceğine alamet eder.

Rüyada yarım kuran görmek sevinçli ve güzel haberler alacağına, iş hayatında zorlu zamanlar geçireceğine, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine delalet eder.

Rüyada yarım altın hediye almak çok büyük bir sevinç duyulacağına, maddi ve manevi olarak gücünü kaybedeceğine, endişe, üzüntü ve sıkıntılarının sona ereceğine yorulur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments