Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım kalp görmek

Rüyada yarım kalp görmek

Rüyada yarım kalp görmek çok uzun zamandan beri tartışmalı olduğu bir kişi tarafından kötü bir duruma düşürülmeye ve zarara uğratılmaya çalışılacağına, elinde bulunan imkânların bazı kişiler tarafından kötüye kullanılmak isteneceğine, dünyasının bir anda değişeceğine ve çok farklı bir kişi olacağına, hayatına mutluluğun, sükûnetin ve huzurun hâkim olacağına, sıkıntılı geçen ve zarar edilen bir dönemin biteceğine ve bu sayede sorunların ortadan kalkıp yerini çok başarılı çalışmalara bırakacağına, uzun zamandan beri üzerinde çalıştığı ancak daha sonra askıya almak zorunda kaldığı bir işte büyük bir başarı kazanacağına, insanları sevindirerek de kendisine sunulanın sadakasını vereceğine, sağlığının ve ağız tadının da yerine geleceğine, elinde bulunan imkânların kısa sürece eriyip gideceğine işaret etmektedir.

Rüyada yarım kalp gördüyseniz:

  • Aslında çok da yararınıza olmayan, sizi çok da ilgilendirmeyen veya keyif almayacağınız planlar, işlere ya da anlaşmalara dahil olabilirsiniz.

Rüyada yarım kalp görmek ister istemez başının belaya gireceğine, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, dertlerin ve sorunların aşılacağına işaret eder.

Rüyada yarım kedi görmek büyük, güzel ve önemli işler yapacağına, günü birlik kazanç elde edeceğine, arkadaşının çok üzücü bir duruma düşmesine ve zarar görmesine engel olacağına yorulur.

Rüyada ayakkabıyı yarım giymek maddi açıdan büyük bir yokluk çekileceğine, zor günler geçirileceğine, sevilen kişiler ile uzun süren tartışmalar ve kırgınlıklar yaşanacağına, cesaretini yeninden toplayacağına, başarılar elde edileceğine, iyi haberler alınacağına alamet etmektedir.

Rüyada yarım minare görmek kötü yollardan ekmek sahibi olmayacağına, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine, var olan saygınlığını da yitirip çok sıkıntılar çekeceğine ancak daha sonra alacağı çok güzel ve sevinçli bir haber sayesinde adeta havalara uçacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım at görmek iş konusunda çok hayırlı ve güzel adımlar atılacağına, zor bir duruma düşüleceğine, hedeflerine ve ideallerine kavuşacağına alamet eder.

Rüyada yarım altın hediye almak daha sağlıklı ve uzun bir ömür süreceğine, maddi olarak tükenme noktasına gelineceğine, iyiliklerle, güzelliklerle ve hayırlı olan şeylerle karşılaşacağına, rahat edilecek ve mutlu olunacak bir döneme girileceğine delalettir.

Rüyada yarım ay görmek haksızlığa uğranacağına, dileklerin ve duaların kabul olacağına, hastalıkların biteceğine, yaşanan sağlık sorunlarının tedavi edileceğine, eş, dost ve akrabalarla güzel günler görüleceğine, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına yorulmaktadır.

Rüyada evi yarım görmek blöf yapan bir kişi yüzünden iş hayatında çok kötü bir duruma düşüleceğine, zaferler kazanacağına, onların bir adım önüne geçeceğine, edilen duaların karşılığını bulacağına işaret etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments