Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım balık görmek

Rüyada yarım balık görmek

Rüyada yarım balık görmek çok büyük kazanç elde edileceğine, sorunların kısa bir zaman içinde çözüleceğine, bazı aile bireyleri ile birlikte çok hayırlı bir işe girileceğine ve rakiplerin üzülmesini sağlayacak bir adım atılacağına, hayırlı bir kararla bir ilişkiye başlanacağına, ettiği duaların Allah katında kabul göreceğine, deyim yerindeyse kişinin kendi yağında kavrulacağına, atılan adımlar yüzünden büyük zarara uğranacağına, ortaklık kurulan bir işte ihanet görüleceğine, aile hayatında eşler arasında yaşanacak bir tartışmanın ardından ayrılık kararı verileceğine, eldeki mal ve mülkün kısa sürede büyük kayba uğrayacağına, kişinin ailesine de faydalı işler yapacağına, evliliğinde hanedeki rızkının bol olacağına, tartışmaların sona ereceğine, sağlıklı ve mutlu bir kişi olunacağına delalettir.

Rüyada yarım balık gördüyseniz:

  • Tamamlayamayacağınız işlere talip olmamalısınız.

Rüyada yarım balık görmek kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına, sütü az olan ve sütü olmayan bir ineği sağmaya çalıştığınızı görmeniz ise, zengin olmak isterken hayallerinizin ve umutlarınızın boş çıkacağına, ağız tadı, keyif ve neşe içinde yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yarım balık tutmak herhangi bir hastalık yüzü görmeyeceğine, yaşanacak hastalıklara ve diğer sorunlara birlikte göğüs gereceklerine ve aşk dolu olan kalplerinin bir ömür boyu sadece birbirleri için atacağına, işlerinden feragat edeceğine yorulur.

Rüyada yarım beden görmek elinde bulunan kazancın kendisine çok yeni kapılar açacağına, maddi olarak büyük bir atılım gerçekleştireceğine, huzurunu kaçıran ve rahatsız olmasına neden olan durumları düzelteceğine, çekilen sıkıntıların son bulacağına işaret etmektedir.

Rüyada yarım bardak su içmek keyfinin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına, uzun zamandan beri kafasında kurduğu projelerin gerçekleştirilemeyeceğine, geçimini zorluk ve zahmet çekmeden, kolay yollardan kazanacağına, mutluluk verecek gelişmeler yaşayacağına, yeni kararları sayesinde yüzünün güleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım şişe su görmek kafa olarak rahat olunacak bir döneme girileceğine ve düşmanların ve rakiplerin çok üzüleceği haberler alınacağına, huzursuz ve mutsuz olacağına, artık daha dikkatli davranacağına ve böylece daha rahat edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yarım kavun görmek hasret çekenlerin kavuşacağına, iş hayatında yaşanan parasal sorunların eş, dost ya da akraba vasıtası ile çözüleceğine, maddi ve manevi olarak çok güzel günler görüleceğine, onları kendisinin yönetip, yönlendireceğine delalet eder.

Rüyada yarım parmak karşısına çıkacak olan sorunlardan ve sıkıntılardan ötürü sarsılacağına, eşler arasındaki tartışmaların yakında biteceğine  ve yardım isteyen bir akrabaya yardım eli uzatılacağına, evinde bereketin eksik olmayacağına alamet eder.

Rüyada yarım bilezik görmek karşısına çok büyük fırsatların çıkacağına ve bundan sonra yüzünün hep güleceğine, iş hayatının günden güne kötü bir hale geleceğine, böylece hayata yeniden sarılacağına ve eski güzel günlerine döneceğine alamet etmektedir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments