Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada atlet almak

Rüyada atlet almak

Rüyada atlet almak hayırlı bir iş kapısının açılacağına, kaçan fırsatların tekrar ele geçirileceğine, dünya malı elde edeceğine, iş hayatındaki ve aile hayatındaki sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, anı yaşamak yerine gelecekle ilgili sağlam planlar yapacağına, sorun yaratan bir durumun kısa süre içinde ortadan kaldırılacağına, zorlukların kolayca aşılacağına, yeni bir kazanç kapısı açılacağına, sonunda da riskleri sıfırlayarak emeline tez zamanda ulaşacağına alamet etmektedir.

Rüyada atlet almak gördüyseniz:

  • Bir kişiye farklı gözle bakmaya başlayabilir, bağlarınızı güçlendirebilirsiniz.

Rüyada beyaz atlet vermek eline geçen büyük fırsatları çok iyi bir şekilde değerlendireceğine, kişinin kendini kimsesiz ve çaresiz hissedeceğine, ağızdan çıkan sözler yüzünden yakın akrabalarla dargınlık yaşanacağına rivayet eder.

Rüyada erkek atleti görmek yapmayı çok istediği şeyleri yapmak için kendisine fırsat yaratacağına, eğleneceği mekânlara ve kalabalıklara gireceğine, yeni yerler göreceğine ve yeni arkadaşlıklar kuracağına, durumun farkına varılmasına rağmen sevilen bir kişinin ısrarı üzerine işe devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada atlet külot görmek endişe edilen durumların alınacak destek ve yardımlar sayesinde ortadan kalkacağına ve güzel günlerin en sonunda geleceğine, endişe verici bazı durumlar ile karşılaşılacağına, ruhunun da şifaya kavuşacağına işaret eder.

Rüyada bayan atleti görmek hayır getirecek bir işin sıkıntı yaratacak bir hal alacağına, yeteneklerini geliştirmenin yollarını bulacağına, ilerleyeceğine, yılların emeğini ve birikimini de böylece kaybedeceğine alamet eder.

Rüyada yeni atlet görmek sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, eğitimle ilgili olarak çok büyük bir karar verileceğine, sözleri tutulacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine delalet etmektedir.

Rüyada kırmızı atlet giymek üzüntülerin, sıkıntıların ve talihsizliğin sona ereceğine, ardından uzun süreli maddi sıkıntıya girileceğine ve bu yüzden insanlara olan güvenin sarsılacağına, sorunlarını kısa süre içinde ortadan kaldıracağına, maddi ve manevi olarak çok ferahlayacağı bir çalışma ile girerek çok daha iyi yerlere geleceğine alamet etmektedir.

Rüyada mavi atlet görmek ailesini çok daha iyi şartlarda yaşatmayı başaracağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine, onun kendisine dost değil aslında düşman olduğunu fark edeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada kendini atlet külot görmek ilerleyen dönemlerde üst bir mevkiye terfi alınacağına, çok büyük mutluluk yaşayacağına, ona yakınlaşmaya çalışacağına tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments