Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada armut toplamak ve yemek

Rüyada armut toplamak ve yemek

Rüyada armut toplamak ve yemek bolluk, bereket ve mutluluk elde edeceğine, kendisine çok iyi gelecek işler yapacağına, rahat bir nefes alınacağına ve kazanılan mal varlığının sefasının sürüleceğine, verilen sözlerin uğranacak bir kriz nedeniyle tutulamayacağına, kendisine gelir getiren yolların önüne engeller çıkacağına, içindeki fesadı ve şeytanı susturmayı başaracağına, mutluluğu ve huzuru tatmayı nasip edeceğine, isteklerin yerine geleceğine, sorunların çözüme kavuşturulacağına, Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına inanılır.

Rüyada armut toplamak ve yemek gördüyseniz:

  • Size ilham veren kişilerle iş birlikleri yapabilir, alışılmadık yerleri ziyaret edebilir veya ilginç kişilerle fikir alışverişleri yapabilirsiniz.

Rüyada armut toplamak ve yemek kurtuluşa ereceğine, sırtının yere gelmeyeceğine, engel tanımayan biri olacağına, eşleri birbirine düşürecek bir haber alınacağına işarettir.

Rüyada armut yemek ve toplamak hayırlı gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşanacağına, kurulacak olan bir ortaklığın çok mutlu ettirecek bir gelişmeye ve ferahlığa kapı açacağına, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada bahçeden armut toplamak tüm planların zamanında neticeleneceğine, kişinin fırtınalı günler yaşamaya başlayacağına, kısa bir zaman içinde eğitim hayatına dönüleceğine, zararlı bir alışkanlığın bırakılacağına delalet etmektedir.

Rüyada daldan armut toplamak işinin gücünün rast gideceğine ve karşısına kazancının çoğalmasını sağlayacak hayırlı ve güzel kısmetlerin çıkacağına, hane halkı ile tartışma yaşayacağına, yanına yeni insanlar alarak onlara bilgilerini aktaracağına işarettir.

Rüyada ağaçtan armut toplamak hayallerine kavuşarak çok mutlu ve sevinçli bir hayata sahip olacağına, gıybette konuşmalar yapmak yüzünden günaha düşeceğine, işlerinin açılıp kazancının artacağına delalet eder.

Rüyada bahçede armut toplamak başına türlü melanetlerin ve musibetlerin geleceğine, işlerinin bozulacağına, eline geçen kazancı daha da arttıracağına, birine olan borcunu başka birine borçlanarak kapatacağına ve böylece yine borçlanacağına inanılır.

Rüyada ağaçta armut toplamak iş hayatında başarılı sonuçlar alınacağına, ekmeğini rahat şekilde yeme imkanına sahip olacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine alamet eder.

Rüyada dalından armut toplamak hayırlı başlayan bir işin çok büyük sıkıntı verecek ve sorun yaratacak bir duruma geleceğine, sevdiği kişilerden aldığı destek ve yardımla da amacına ulaşacağına, daha sonra kazanılan bu paralar ve mallar ile yeni işlere girileceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments