Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yarım altın bulmak

Rüyada yarım altın bulmak

Rüyada yarım altın bulmak hem de yaşlılığında elden ayaktan düşmeden, kendi başına hayatını idame ettirecek denli sağlığının iyi olacağına da işaret eden rüya, genellikle girişilen her türlü işin uzun ömürlü olacağına, ortaya bazı projeler koyacağına, kendisi için çok güzel gelişmeler ve büyük mutluluklar yaşayacağına, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına, işlerinin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, çektiği cefa kadar da sefa süreceğine, çekilen parasızlık yüzünden yaşanan tatsızlıkların ortadan kalkacağına ve ailevi sorunların da biteceğine, geçim derdinin biteceğine ve kişinin sağlığını geri kazanacağına, çok hayırlı ve büyük kazançlar elde edeceğine, sıkıntılarından bu sayede kurtulacağına, onlarla gerek ticari olarak gerek de gönüllü olarak güzel işler yapacağına, kendisi gibi ender rastlanacak kadar düzgün bu kimselerle hep omuz omuza olmak isteyeceğine, çok endişeli ve çok üzüntülü durumlardan kurtulmak ve iş hayatından feraha çıkmak için çok büyük çabalar göstereceğine yorulmaktadır.

Rüyada yarım altın bulmak gördüyseniz:

  • Uzlaşmaya açık olmamanız durumunda tartışmalı ortamlar kaçınılmaz olabilir.

Rüyada yarım altın bulmak yaptığı çalışmaların heba olacağına, faydalı şeyler yapacağına, sorunlarının ve dertlerinin çözümü için bazı fırsatlar yaratacağına yorulmaktadır.

Rüyada yarımlık altın görmek işlerinin artacağına, başarılarının devam edeceğine, düşman olduklarına duyduğu kini bitireceğine, hayatından nefret duygusunu atacağına, başarıları ile tanınacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek hatırı sayılır bir maddi varlığa sahip olunacağını ve dünyadaki her zevkten tadılacağını, sağlıklı, neşe dolu günler geçirileceğini müjdelediği gibi, evlat sahibi olanların aile bağlarındaki kuvvetin herkes tarafından alkışlanacağına, hiç beklemediği kişilerden ihanet göreceğine ve kendisini korumak için hayatında çok köklü değişiklikler yapacağına, bereketli işler yapacağına, bol rızık ve para sahibi olacağına, zenginlik elde edeceğine yorulur.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek iş hayatında ve sosyal hayatta zarar vermesi muhtemel olan kişilerin hayattan çıkarılacağına, etrafındaki insanlardan gereken desteği göremeyeceğine, yarasını saracağına delalet eder.

Rüyada yarım altın hediye almak kişinin kendisinden yaşça büyük, nüfuzlu biri tarafından himaye altına alınacağına, isteklerine ve emellerine kavuşmak konusunda herhangi bir sıkıntı çekmeyeceğine, gün geçtikçe iş hayatında daha iyi olunacağına, ün ve itibar sahibi olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yarım altın takıldığını görmek haram ile helali ayıran bir bakış açısıyla hareket edileceğine ve asla yanlış yollara sapmadan yaşanacağına, daha önce hiç görülmedik bazı işlere imza atacağına, bunun şans olacağına, başarı, kazanç, makam, şöhret ve hayır getireceğine inanılır.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek çok büyük atılımlar yapacağına ve yardıma muhtaç insanlara yardım edeceğine, hayırlı bir yuva kurulacağına, elde bulunan imkânların çok rahat bir şekilde kullanılacağına işaret eder.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek sorunların ardından çok büyük bir başarıya kavuşulacağına, uğranılan zararların telafi edileceğine, rahatı kaçıracak bir dedikoduya konu olunacağına, ani ve beklenmedik güzellikler olacağına işaret eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments