Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek işinde en iyisi olmak için mücadele edeceğine, ticaret sektörüne atılacağına, huzurunun eski haline döneceğine, iş dünyasında çok sağlam ve sarsılmaz bir mevki edinileceğine, yeni çalışmalar yapılacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, aile bireyleri ve akrabalarıyla birlikte bir eğlenceye gideceğine, atılan adımlar sayesinde işlerin büyük kazançlar sağlayacağına, hak etmediği bir tek kuruşa ya da bir tek lokmaya dahi tenezzül etmeyeceğine işaret eder.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın gördüyseniz:

  • Sonuçları farklıdır.

Rüyada yarım ve çeyrek altın görmek inancını hiçe sayarak günaha meyledeceğine, kişinin kafasının uzun süre bu meseleyle meşgul olacağına ve bu işin peşinde koşması nedeniyle işinden geri kalıp, zarar edeceğine, nimet ve berekete ereceğine alamet eder.

Rüyada çeyrek yarım altın görmek iş hayatında çok kazançlı bir işe girileceğine, yeni bir sorumluluk altına gireceğine, bazı büyük kişilerden elinde bulunan iş için çeşitli teklifler alacağına delalettir.

Rüyada çeyrek altın ve yarım altın görmek rakiplerine büyük fark atacağına, çok güzel ve huzurlu günler göreceğine, evinde süren sorunların aile bireyleri ile yapacağı bir anlaşma ile kurtulacağına, yoluna çıkacak olan bir sıkıntı yüzünden üzüntü verici bir hale düşeceğine delalet eder.

Rüyada çeyrek ve yarım altın görmek çıkacağı bir yolculuktan iyi anlaşmalar yaparak döneceğine ve ailesine maddi anlamda katkı yapacağına, bunun için uzun zamandan beri beklediği bir haberin olumlu gelmesini bekleyeceğine, rüya sahibinin önceliklerinin farklılaşacağına yorulur.

Rüyada çeyrek altın kazanmak işlerin çığırından çıkacağına, sıkıntılarının ve sorunlarının da yok olacağına, başarılarının ses getirmesi sayesinde çok büyük kişilerden iş teklifi alacağına alamet etmektedir.

Rüyada küçük çeyrek altın görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, yaşadığı üzüntülerden ve kendisini yıpratan herşeyden büyük bir oranda kopacağına, aile bireyleri ile birlikte güzel ve mutlu günler geçirileceğine, kırgınlık yaşanan bir kişi ile aradaki buzların eritileceğine, atılacak adımlar sayesinde iş sahibi olunacağına işaret etmektedir.

Rüyada bebeğe çeyrek altın takmak bolluk ve bereket dolu bir dönem yaşanacağına, yaşanan güzel olayların kısa sürede kötüye döneceğine, haksızlık yaşanacak bir olayla karşılaşılacağına, bir sebeple çok zor duruma düşeceğine, işlerinin sarpa saracağına rivayet etmektedir.

Rüyada çeyrek altın bulmak elinde bulunan imkânları kaybedeceğine, zaman içinde daha hayırlı ve daha güzel bir mevkiye geleceğine, zararlarını alacağı destek sayesinde ortadan kaldıracağına, göstereceği üstün yeteneklerin takdire layık görüleceğine, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, kısa sürecek bir işe gireceğine, ancak bu işin çok başarılı bulunması sayesinde işin uzayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments