Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kurabiye yaptığını görmek

Rüyada kurabiye yaptığını görmek

Rüyada kurabiye yaptığını görmek dini inancı için daha çok vakit ayıracağına, yaptığı işlerle çok ses etireceğine, yeni kararlar alarak yaşamına yeni bir yön vereceğine, çok iyi yerlere geleceğine ve sıkıntılarından ve sorunlarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına, yapılan hataların kısa zamanda ve herhangi bir zarara uğramadan telafi edileceğine ve ferahlığa çıkılacağına, sonra da kaybettikleri karşısında yaptığı hatanın büyüklüğünün ve ciddiyetinin farkına vararak çok üzüleceğine, iş hayatının bazı büyük kişilerinin dikkatini çekeceğine, bu sayede girdiği bu yolda önlenemez bir yükselişe geçeceğine ve her yeni çalışması ile daha çok kitleye ulaşıp çok ünlü biri olacağına, zarar ettiği işlerde durumu düzeltmek için çeşitli çalışmalar gerçekleştireceğine tabir olunur.

Rüyada kurabiye yaptığını gördüyseniz:

  • Agresif tavırlardan uzak durmalısınız.

Rüyada çeşit çeşit kurabiye görmek bereketin ve huzurun hâsıl olacağına, çevresindekilere her zaman büyük yardımlarda bulunacağına, isteklerine kulak vereceğine işaret eder.

Rüyada fırında kurabiye pişirmek ağlayıp sızlayacak kadar acizlik içinde olmaya izin vermeyeceğine ve hep çaba gösteren kimse olacağına, elinin bollaşacağına ve hayatının da güzelleşeceğine, çok uzun bir zamandan beri hiç görmediği ve çok özlediği bir kişi ile karşılaşacağına işaret etmektedir.

Rüyada un kurabiyesi yemek sıkıntılardan, sorunlardan, gürültüden ve patırtıdan uzak yaşayacağına, zevk ve sefa içinde geçirilen yaşamın neredeyse bir fakirhanede son bulacağına, sorun yaratan işlerde kısa zaman içinde bazı kötü kişiler tarafından çeşitli aldatmacalar yaşanacağına işaret eder.

Rüyada üzümlü kurabiye görmek kendisinin de günlerce bunun tedirginliğini yaşayacağına, yaşam felsefesini ve hayata karşı duruşunu değiştireceğine, kişinin moraline, sağlığına ve huzuruna kavuşacağına, başarılı olacağına, zorluklarını aşmayı bileceğine işaret eder.

Rüyada bir tepsi kurabiye görmek büyük zararlara uğrayacağına, sözler sarf edeceğine ya da bu türden bazı hareketlerde bulunacağına, işinin gücünün rast gideceğine, aile hayatının sorunsuz olacağına delalet eder.

Rüyada kurabiye yapmak ve yemek çok saygın ve güzel bir mevkiye terfi edileceğine, büyük çalışmalar gerçekleştireceğine, bu sayede ismini herkese duyuracağına, arzu ve isteklerine de hasret bırakacağına tabir olunur.

Rüyada beyaz kurabiye görmek sevdiği kişilerin hayır duasını alacağına, çok büyük sorunlar yaşayarak maddi ve manevi olarak zarara uğrayacağına ve neredeyse her gününün kavga ve dövüşle geçeceğine, ekmeğine ve adına leke sürecek işler yapacağına ve bu işlerden kazanç elde edeceğine delalet eder.

Rüyada kakaolu kurabiye yemek atacağı bazı adımlar ile sorunlarından kurtulacağına ve tüm zararlarını telafi edeceğine, zarar edilecek bir durumdan sevilen bazı kişilerin araya girmesi ile kurtuluşa erileceğine ve huzur bulunacağına, prestij kazanılacağına delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments