Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada bademli kek görmek

Rüyada bademli kek görmek

Rüyada bademli kek görmek kafasındaki soru işaretlerinden, yüreğindeki sıkıntılarından ve aşamadığı zorluklardan kurtulacağına, duygusallığın ön plana çıkacağına, ekonomik şartlarının iyileşeceğine, imkânlarının çoğalacağına, iş hayatında ve aile hayatında sıkıntıların son bulacağına, yakın bir zamanda dünyaevine girileceğine, zahmetli bir işin alınacak yardımlar sayesinde kolayca nihayete erdirileceğine ve sevinçli haberler alınacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, kendisini çok zor durumların içinde bulacağına, elinde bulunan imkânları pek iyi bir şekilde değerlendireceğine, uğradığı zararı telafi etmek için aldığı borçları ödeyememesi üzerine borçların katlanacağına, sırtına daha büyük bir yük olarak bineceğine alamet eder.

Rüyada bademli kek gördüyseniz:

  • Evinizi, gayrimenkullerinizi, evle bağlantılı kişileri veya ailenizi ilgilendiren konuların ön plana çıkabileceği bir sürece giriyorsunuz.

Rüyada bademli kek görmek kendisine hayır ve uğur getirecek işler yapması sayesinde zenginliği yakalamayı başaracağına, dinine bağlı kalacağına, hayatının ilerleyen zamanlarında kendisini kanıtlayabileceği bir fırsat yakalayarak kısa süre içinde şöhret olacağına yorulur.

Rüyada kek pasta görmek yarattığı farklılığı kullanarak işlerini çok iyi bir noktaya getireceğine, inancını yitirmeyen tanıdıklarına şükranlarını ileteceğine, ondan şifa göreceğine, güç alacağına delalet etmektedir.

Rüyada kek kurabiye görmek sahip olduklarından ve Allah’ın kendisine sunduklarından razı geleceğine, açlık, parasızlık ve geçim derdi olmadan yaşayacağına, yakın bir arkadaşla yaşanan tartışmanın tatlıya bağlanacağına, umutlarını yitireceğine işarettir.

Rüyada kek yiyen birini görmek ruhsal ve parasal olarak çok rahat ettirecek bir karar verileceğine, anlayışlı ve hoşgörülü bir kişi ile evlenileceğine ve evlat sahibi olunacağına, dileklerinin gerçekleşeceğine, daha önce hiç başa gelmeyen olaylarla karşılaşılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada tuzlu kek görmek çaresiz ve yalnız kalacağına, hanesinde rızkın, nimetin ve kazancın artacağına, hem ruhsal hem de bedensel olarak iyileşme kaydedeceğine, her konuda şansın yaver gideceğine tabir olunur.

Rüyada kek pişirmek müşterilerinin çoğalacağına ve buna bağlı olarak kazancının da yükseleceğine, anne baba ile ters düşüleceğine, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına inanılır.

Rüyada pasta ve kek görmek çeşitli küçük sıkıntılardan kurtulup rahata ereceğine, kendini bilerek, her zaman incelikli davranışlar sergileyeceğine, değerlerine sahip çıkarak yaşayacağına, iş hayatında hayırlı ve çok büyük miktarda kazanç sağlanacağına rivayet eder.

Rüyada kek hamur yapmak ortaya çıkan sorunların üstesinden geleceğine, kişinin adına ve ekmeğine leke sürmeyeceğine, işlerin kötü bir duruma geleceğine, rakiplerin başarı kazanacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments