Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek yiyen birini görmek

Rüyada kek yiyen birini görmek

Rüyada kek yiyen birini görmek tartışmaların sonlandırılacağına, sevilen bir eşyanın çalınacağına, sıkıntılarının çok yakın bir zaman içinde sona ereceğine, eline geçen fırsatların çok iyi kazançlar sağlayacağına, bir sebeple çok büyük bir yıkıma uğrayacağına, büyük bir boşluğa düşeceğine, aile işlerinin başına geçeceğine, yeni projelerin ve planların tutacağına, küçük sermaye ile yola çıkılan işlerden önemli oranda kar elde edileceğine, ele geçen kazancın artacağına, çocuk sahibi olunacağına yorulmaktadır.

Rüyada kek yiyen birini gördüyseniz:

  • Belli konularda belli şekillerde davranmalarını istediğiniz bazı kişileri kendi hallerine bırakmanız durumunda, şaşırtıcı bir şekilde, kendi istekleri dahilinde sizin isteklerinizi yerine getirdiklerini görebilirsiniz.

Rüyada kek yakmak kariyerinde şimdiye kadar hiç yapamadığı kadar büyük bir sıçrama yapacağına, bu sıçrama sayesinde iş kapılarının kendisine tamamen açılacağına, yakın bir zamanda kendi işini kurmak için harekete geçeceğine, bazı bilgili kişiler ile gireceği projelerde çok büyük başarılara imza atacağına ve iş hayatında çok saygın bir yere geleceğine, aile hayatında büyük sorunlar yaşanacağına, sevdiği kişi ile arasına kara kedi gireceğine alamet etmektedir.

Rüyada kek vermek yüksek makamlara geleceğine ve önemli işlerin başındaki kimse olacağına, azmi ve kendine olan özgüveni sayesinde gerçekleşeceğine, güçlü, kudretli ve hikmetli kimse olacağına işarettir.

Rüyada çikolatalı kek yediğini görmek bir sebeple çok büyük üzüntü duyacağına, çok kötü günler yaşayacağına, yediği yemekten ve içtiği sudan tat alamayacağına, aile bireyleri ile hiçbir şekilde konuşmayacağına ve neredeyse hasta olacak duruma geleceğine, uzun yıllardan beri hayalini kurduğu şeye yakında kavuşacağına, üzüntülü bir haber alınacağına, sağlık sorunları yaşanacağına, girilen bir işten ötürü uykusuz zamanlar geçirileceğine delalettir.

Rüyada kek görmek büyük kazançlar elde edeceğine ve sorunlarından kurtulacağına, elinde avucunda olanı yitireceğine ve adeta ortada kalacağına, plan ve projelerinin kendisi için hayır getireceğine, bu sayede de elinin bollaşacağına işarettir.

Rüyada kek hamur yapmak sorun yaratan durumlardan kurtulacağına, çok büyük kazançlar getirecek işlere gireceğine, maddi ve manevi olarak çok daha iyi bir duruma geleceğine, yapacağı çalışmalarda yapacağı hatalardan ve adım atmakta gecikmesinden ötürü çok üzücü durumlara düşeceğine, bu sorunların aile hayatına yansımasından ötürü çok büyük tartışmalar yaşayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada kek dağıttığını görmek hayırlı bir kişi ile mutlu olacağına ve rahata ereceğine, kötü bir habere veya tehlikeye, sevdiği kişiler ile bazı işlere gireceğine işaret etmektedir.

Rüyada pasta keki görmek kazançlı bir ortaklık kurulacağına, mesela bir eve ya da arabaya sahip olunacağına, dost ve akrabaların yardımları sayesinde çok iyi bir mevkiye terfi alınacağına inanılır.

Rüyada kek istemek çok yakın bir zaman içinde çok hayırlı bir işe gireceğine, bu iş sayesinde çok hayırlı ve mutlu günler geçireceğine, uzun yıllardan beri hayal ettiği ve çok büyük arzu duyduğu şeylere kısa zaman içinde kavuşacağına, ağız tadına, keyfe ve neşeye kavuşacağına, kısa zamanda çok büyük bir aşka yelken açacağına,  hayır duaları alacağına, rahat ve kazançlı bir işin başına geçeceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments