Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada pasta ve kek görmek

Rüyada pasta ve kek görmek

Rüyada pasta ve kek görmek aile hayatında birlik ve beraberlik içinde olunacağına, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, anne baba duası alınması sayesinde hayatta büyük bir engelle karşılaşılmayacağına, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayaklarının yerden kesileceğine, her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, endişe ettiği konularda genişliğe çıkacağına, kazanacağı paralar sayesinde aile hayatında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, yollarının açılacağına, rahat ettim derken çok sıkıntılı bir duruma düşebileceğine, başını ağrıtacak olaylar yaşayacağına ve keyfinin kaçacağı bir döneme gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada pasta ve kek gördüyseniz:

  • Bazı kimseler sizin aleyhinize dönerek çalışma hayatınızı zorlaştırabilirler.

Rüyada kek ve pasta görmek lüks içinde olacağına, iş hayatının her geçen gün daha iyi bir duruma geleceğine, evindeki bereketin ve işindeki verimin eksileceğine, rahatının kaçacağına tabir olunur.

Rüyada kek pasta görmek çok kısa sürede sevdiğiniz birinden sevindirici bir haber geleceğine, eğer karar vermekte gecikirse çok zor durumlara düşeceğine, kötü olaylar ile karşılaşacağına, sevinç gözyaşları döküleceğine, bol kazançlı bir işe girileceğine ve zengin olunacağına işaret eder.

Rüyada pasta börek kek görmek tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, rahat, keyifli ve eğlenceli günler geçireceğine, kıskanılan ve her işi rast giden biri olacağına işaret etmektedir.

Rüyada pasta kek yapmak maddi ve manevi açıdan düze çıkılması sayesinde kazanılan özgüven sayesinde yeni projelere adım atılacağına, iş konusunda çok büyük arzuları olan rüya sahibinin, kendi işine kavuşacağına, uzun zamandan beri hayal ettiği şeylere yakın bir zamanda kavuşacağına inanılır.

Rüyada pasta keki görmek insanları kıracağına, üzeceğine, neşeleneceğine, sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, büyük kazanç elde edeceğine, hayatının sonuna kadar lüks ve rahatlık içinde yaşayabileceği kadar birikim yapacağına yorulur.

Rüyada pasta ve kek görmek yaşamın tadını çıkarmak için eşsiz imkânlar elde edeceğine, kişinin hayatını düzenlemek için bu kimselerden sonuna kadar faydalanacağına, iş dünyasında yeni kapılar açılacağına delalet etmektedir.

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek bazı kaynakların tükeneceğine, hikmetli, kudretli kişiler arasına gireceğine ve hidayete ermeyi başaracağına, sönmüş umutların yeniden canlanacağına, yaşam sevincinin geri geleceğine işaret eder.

Rüyada ıslak kek yediğini görmek tartışmalardan ve kavgalardan uzak durup daha insancıl, daha sakin ve daha anlayışlı biri olacağına, geleceği ile ilgili olarak doğru kararlar alacağına, yaşamındaki engellerin kalkacağına, maddi yükümlülüklerinin hafifleyeceğine, işlerin yolunda gideceğine, hayırlı insanlarla ahbaplık kurulacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments