Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kek hamur yapmak

Rüyada kek hamur yapmak

Rüyada kek hamur yapmak maddi açıdan zor bir döneme girileceğine, iş hayatında büyük bir kriz yaşanacağına, hayallerinin ve emeklerinin boşa gideceğine, hak ettiklerinin kendisine ulaşmayacağına, ailesini ve kendisini kalkındıracak işlere atılacağını, manevi olarak tüm mukaddes değerlere sahip çıkarak hareket edeceğine, bir sebeple sıkıntılı bir duruma düşeceğine, Allah’ın sevgili kulları arasına gireceğine ve ahirette çok mutlu olacağına, dış etkenlerden uzak, kendi mutluluğunu daim kılacak güçte olunacağına, yaşanan bir hastalık varsa eğer şifa bulunacağına, uzun zaman önce ortaklık kurulmuş birinden çok büyük bir ihanet görerek çok yüklü miktarda maddi ve manevi zarar uğranacağına işaret etmektedir.

Rüyada kek hamur yapmak gördüyseniz:

  • Aşırı ilgisiz ya da aşırı ilgili olarak karşınızdaki kimseyi allak bullak edebilirsiniz.

Rüyada kek hamur yapmak işlerini baltalamaya çalışan insanları uzaklaştıracağına, kötülüklerden uzaklaşacağına, her şeyin aksi şekilde ilerlemeye başlayacağına ve pek çok aksiliğin üst üste geleceğine işaret eder.

Rüyada kek hamuru görmek maddi ve manevi olarak sevineceğine ve rahata ereceğine, sevdikleri ile çok mutlu olacağına, aile hayatında ister istemez çeşitli soruların çıkacağına, sevilen bir kişi ile yaşanacak bir tartışmadan ötürü yolların ayrılacağına işarettir.

Rüyada kek hamur görmek özel yaşamından dolayı yaşadığı olumsuzlukları çevresine yansıtmamak için, sıkıntılarını içine atarak, dik durmaya çalışacağına, iyi bir aile reisi ve baba olacağına, hayatının bundan sonraki kısmını yaşayacağı sıkıntılardan sonra çok farklı şekilde yöneteceğine ve planlayacağına yorulur.

Rüyada kek hamuru yoğurmak yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına, herhangi kötü bir olay olmamasına rağmen kendisini rahatlatamadığı için sürekli stres içinde olacağına, kesesinin her daim dolu kalacağına delalet eder.

Rüyada kek hamuru yaptığını görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, sıkıntılı ve sorunlu olaylar ile karşılaşacağına, sahip olacağı itibar ve zenginlik sayesinde de her zaman ayrıcalık ve özel muamele göreceğine yorulur.

Rüyada kakaolu kek yapmak yakalayacağı fırsatların kıymetini bilemeyeceğine, çok büyük bir endişeye kapılacağına, başının belaya girmeyeceğine, başarılarının ve mutluluğunun da daim olacağına inanılır.

Rüyada limonlu kek yapmak saygınlık kazanacağına, çevresinin genişleyeceğine, çok büyük zorluklar çekildikten sonra işlerin hayırlı bir şekilde ilerleyeceğine, sevilen ve değer verilen kişiler ile çok büyük bir ortaklığa girileceğine, bu sayede her geçen gün daha ünlü olunacağına, hak ettiği makam ve mevkiye uzun zaman kavuşamayacağına delalet eder.

Rüyada havuçlu kek yapmak mal ve mülk konusunda çok büyük birikim yapacağına, sorunlarının ve sıkıntılarının kısa bir zaman içinde sorun yaratmayacak bir şekilde ortadan kalkacağına, özellikle yakın çevresinden beklemediği olumsuz davranışlar görmesi yüzünden canının sıkılacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments