Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış yastık görmek

Rüyada yanmış yastık görmek

Rüyada yanmış yastık görmek ağızdan çıkacak bir söz nedeni ile geri dönülmeyecek bir yola girileceğine, çok hayırlı işlere gireceğine, büyük zararlardan kurtulacağına, çok para kazanacağına, ağız tadının ve mutluluğun hâkim olacağına, kendisini örnek alan bazı kişilerin daha fazla cesaretleneceğine ve daha iyi işler yapmaya çalışacağına, rakiplerine karşı fark atacağına, maddi olarak üstünlük elde edeceğine, problemlerle baş etmekte zorlanacağına, şansının bahtının açılacağına işaret eder.

Rüyada yanmış yastık gördüyseniz:

  • Bir taraftan bazı konularda yanıtlar beklerken bir taraftan da harekete geçmeniz gerekiyor.

Rüyada yanmış yastık görmek kazancın günden güne düşeceğine, sevinçli haberlerin geride kalacağına, maddi açıdan rahat edileceğine, büyük başarılar kazanılacağına, işlerinin yoluna gireceğine, sıkıntılarının zaman içinde ortadan kalkacağına alamet eder.

Rüyada yastık verdiğini görmek bir sebeple insanlar ile arasının açılacağına, çalıştığı yerde yöneticiliğe yükseleceğine, iş hayatında ve eğitim hayatında sorunlar yaşayacağına alamet etmektedir.

Rüyada yastığa yazı yazmak yeni bir sosyal çevreye gireceğine, çok büyük hayallerine ulaşmak için daha çok çalışması gerektiğine, yakın bir zaman içinde çok büyük kazançlar elde edeceğine, atılan adımların zorluk yaratacağına tabir olunur.

Rüyada yastığa dayanmak prestij kaybı yaşayacağına, güzel başlayan bir ortaklığın işlerin kötü gitmesi üzerine bitme noktasına gelineceğine ve sıkıntıdan ötürü neredeyse hasta olunacağına, hayatın düzene gireceğine, kazancın artacağına tabir olunur.

Rüyada yastık yakmak başarıların her geçen gün çoğalacağına, kazancın artacağına, işe gösterilen ilginin artacağına, itibarın ve makamın yükseleceğine, rakiplerinin çok daha ilerisinde bir konuma geleceğine, verilen kararların geri çekileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada bebek yastık görmek şimdiye kadar yaptıkları için çok üzgün ve pişman olduğunu söyleyeceğine, kazancının katbekat artacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına yorulmaktadır.

Rüyada uzun yastık görmek kıtlığın kaybolup yerine bolluğun geleceğine, çok başarılı olacağına, gelirinin garanti olacağına işarettir.

Rüyada sırt yastığı görmek hayırlı başlayan işlerin kısa zaman içinde zorlaşacağına, çok hızlı bir şekilde müdahale etmesine rağmen sorunun bir türlü çözülememiş olduğuna ancak daha sonra biraz daha sabır ve gayret ile sorunu tamamen ve hiçbir zarara uğramadan ortadan kaldıracağına, işlerin bir müddet durma noktasına geleceğine alamet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments