Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sırt yastığı görmek

Rüyada sırt yastığı görmek

Rüyada sırt yastığı görmek anne baba için manevi değeri yüksek bir hediye alınacağına, korkularından, ağrı ve sancılarından kurtulacağına, bazı konser etkinliklerine katılacağına, maddi ve manevi yönden yanında hep birileri olacağına, kara ve kötü günlerin kapısını çalacağına ve bu durumun uzun süre böyle devam edeceğine, kız çocuğunun olacağına, kaçırdığı fırsatları çok iyi adımlar atarak tekrar kazanacağına, bol kazanç elde edeceğine, projelerin ve ortaya konulacak olan çalışmaların büyük bir prestij sağlayacağına, zor günlerin geride kalacağına, endişeli bekleyişlerin sona ereceğine delalettir.

Rüyada sırt yastığı gördüyseniz:

  • Birisinden yardım ya da önemli sayılabilecek bir iyilik görmeniz mümkündür.

Rüyada sırt yastığı görmek her zaman hürmet göreceğine, aile büyükleri tarafından onay gören işler yapacağına, uzun uğraşlar sonucunda maddi olarak büyük sıkıntı çektiği bir dönemden kısa süre içinde kurtulup zenginliğe kavuşacağına, uzun zamandır üzerinde çalışılan bir projenin hayata geçirileceğine ve mal mülk sahibi olunacağına delalet etmektedir.

Rüyada yastık kabartmak yanlış işlere girileceğine, yarıda kalmış ya da askıya alınmış olan çalışmaların kısa süre içinde tekrar hayata geçirileceğine ve aile bireyleri ile birlik beraberlik ve mutluluk içinde yaşanacağına, hayatın daha rahat ve konforlu bir hale geleceğine işaret eder.

Rüyada yastıkta saç görmek maddi sorun yaşamayacağı için hayatını refah içinde sürdüreceğine, insanların yasa ve kedere boğulacağına, bereketin ve huzurun hâsıl olacağına işaret etmektedir.

Rüyada yastık hediye etmek üzüntülerinin biteceğine, hem gelirinin hem de rütbesinin kendisini tatmin edecek ve emeğinin karşılığını verecek düzeyde artacağına, kendisini hazır hissettiğinde de kararını yerine getireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yastık altında yılan görmek yaşamının deyim yerindeyse güllük gülistanlık hale geleceğine, hayatı boyunca, yaşadığı bu güzel olayları unutmayacağına, manevi olarak çok rahat edileceğine tabir olunur.

Rüyada yastığa para saklamak iş hayatında sorun yaşanacağına, bazı sorunlar yüzünden rakiplerin ya da düşmanların sevineceğine, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, rızkının ve kazancının bollaşacağına, sağlığının ve neşesinin de yerine geleceğine işarettir.

Rüyada bir çok yastık görmek eğer yolcu ise kısa zamanda memleketine kavuşacağına, sağ salim yolculuğunu bitireceğine, askıya almak zorunda kaldığı çalışmaları yakın bir zaman içinde nihayete erdireceğine, uzun zamandan beri beklediği hayırlı bir haberin geleceğine işaret etmektedir.

Rüyada yorgan yastık görmek çok başarılı işler ortaya koymaya devam edeceğine, herkes tarafından takdir edilen ve sevilen biri olacağına, düşünmeden adımlar atayacağına, tartışmalarla ve aksiliklerle uğraşılan bir dönem geçirileceğine ve anne babanın sağlık sorunları yüzünden üzüntü duyulacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments