Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış simit görmek

Rüyada yanmış simit görmek

Rüyada yanmış simit görmek aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, kısmetinin ve şansının açılarak önüne pek çok olanak çıkacağına, yolunun açılacağına, başarılarının daimi olacağı fırsatlar elde edeceğine, karanlık ve zor geçen bir dönemin sona ereceğine, işlerini çok hayırlı bir şekilde yoluna sokacağına, üst düzey çalışmalara imza atılacağına, iş hayatında büyük bir terfi alınacağına, huzursuz geçen günlerin biteceğine, sıkıntılarının zamanla geçeceğine, borcunu ödeyeceğine ve bundan sonrası için birikim yapabilecek güce sahip olacağına rivayet eder.

Rüyada yanmış simit gördüyseniz:

  • Aynı durum iş hayatı veya finansal başlıklı konularda da yaşanabilir, yani işler yavaşlayabilir veya beklentiler karşılanmayabilir.

Rüyada yanmış simit görmek açılan kapıların büyük hayırlar getireceğine, yüzünün yeniden gülmeye başlayacağına, huzurunun da yerine geleceğine, dinen hayırlı ibadetler yaparak sevap işleyeceğine rivayet etmektedir.

Rüyada beyaz simit görmek çektiği sıkıntıların daha da artacağına, rahat bir nefes aldıracak bir karar vereceğine, aile içinde bir ömür boyu huzur ve mutluluk olacağına inanılır.

Rüyada simit almak ve yemek aile bireylerinin birbirleri ile ters düşeceğine, maddi ve manevi birçok şey kazanılacağına, bu sayede mal mülk sahibi olup sıkıntılardan kurtuluşa erileceğine, çok bereketli ve bolluk içinde bir hayat sürüleceğine işaret etmektedir.

Rüyada simit yedirmek ailesi ile arasındaki tartışmalar için kendisine akıl hocalığı yapılacağına ve bazı konularda fikir verileceğine, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına rivayet etmektedir.

Rüyada taze sıcak simit görmek günlerin kâbusa döneceğine ve tüm keyfin kaçacağına, ancak daha sonra dedikoduyu çıkaran kişileri bularak adli yollarla hakkını arayacağına, üzüntü verici bir duruma düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada ekmek simit görmek borçlarının artacağına, yaşamındaki herşeyin tersi şekilde ilerleyeceğine, rızkının, malının, sağlığının ve keyfinin bir ömür süreceğine, sorunların biteceğine, hayal edilen herşeye kavuşulacağına delalet eder.

Rüyada simit kırıntısı görmek ele geçen kazancın günden güne daha da artacağına, işlerin ters gideceğine ve verilen emeklerin heba olacağına, maddi ve manevi olarak büyük zarar göreceğine rivayet eder.

Rüyada simit ve susam görmek büyük bir risk alınarak girilen bir işte hayırlı bir şekilde sonuca varılacağına, iş hayatında büyük zararlara uğrayacağına, aile hayatında günden güne daha çok sıkıntı çekeceğine, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments