Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit yedirmek

Rüyada simit yedirmek

Rüyada simit yedirmek para meselelerinde gurur yapan kişinin borçlarını kapatamadığı bir zamanda ailesine durumu açarak yardım alacağına, ruhsal olarak etkileneceğine, rüya sahibinin mutluluğunun yüzünden okunur olacağına, rüyayı gören kişinin, çok büyük üzüntüler yaşamasına sebep olacağına ve çok sıkıntılı ve sorunlu bir dönem geçireceğine, her geçen gün daha da büyüyen dertlerin sona ereceğine, moral bozukluğunu sevdikleri ile beraber atlatacağına ve kendisini daha iyi hissedeceğine, epey büyük bir rahatlık yaşayacağına, kuracağı ortaklıklar ile işlerini çok büyüteceğine, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına delalettir.

Rüyada simit yedirmek gördüyseniz:

  • Ortaya çıkartmak istediğiniz işlerde kendinizi vazgeçilmez birisi gibi göstermeniz istediğiniz imajı oluşturmanızı sağlayabilir.

Rüyada simit yediğini görmek çok daha büyük bir başarı ve daha büyük bir saygınlık kazandıracağına, hayırlı ve uğurlu işlere girişileceğine, eşinden yana huzurlu olacağına alamet etmektedir.

Rüyada simit yedirmek her anlamda mutlu ve huzurlu yaşayacağına, rahatının, konforunun ve lüksünün de baki kalacağına, doğru olanı seçeceğine tabir olunur.

Rüyada birinin simit yediğini görmek malını ve parasını kaybedeceğine, çok büyük ve güzel çalışmalara imza atılacağına, yüklü miktarda kazanç elde edileceğine, attığı her adımda daha kötü ve sıkıntılı durumlar ile karşı karşıya kalacağına işaret eder.

Rüyada taze sıcak simit görmek sıkıntıların ve dertlerin artacağına, ağız tadının yaşanacak olaylara paralel olarak kaçacağına ve keyifli ve rahat günlerin sona ereceğine, yardım isteyen kişilere yardım edileceğine, elini attığı her işin güzel sonuçlanacağına tabir olunur.

Rüyada kandil simidi yemek yakın bir zamanda hayal edilen eve kavuşulacağına, maddi ve manevi olarak zor zamanlar ve sıkıntılı günler geçireceğine, işlerini, yaşayacağı büyük bir sorun yüzünden kısa süreliğine ertelemek zorunda kalacağına, evliyse aşk tazeleyeceklerini, kişi bekarsa karşısına çıkan yeni bir kısmetle dünya evine gireceğine işaret eder.

Rüyada yanmış simit görmek ruhsal olarak büyük zarar verecek bir olayla karşılaşılacağına ve prestij sahibi bir kişi iken yaşanacak kötü bir durumla birlikte iş dünyasındaki tüm saygınlığın ve başarıların silineceğine, yeni işlere girişileceğine ve günbegün işlerinin bereketinin artacağına, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına rivayet etmektedir.

Rüyada fırından simit almak işinde en iyisi olacağına, herkesin karşısında düğme ilikleyeceğine, hayırlı bir kazanç kapısı elde edileceğine, verilen emekler sayesinde büyük kazançlar elde edileceğine tabir olunur.

Rüyada simit aramak hastalıklarının son bulacağına, kişinin işlerini büyütüp geliştireceğine, kısa süreli hastalık yaşamasına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments