Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada simit almak ve yemek

Rüyada simit almak ve yemek

Rüyada simit almak ve yemek karşısına hayır ve uğur getirecek işlerin çıkacağına, tüm fırsatları değerlendireceğine ve imkânları zorlayacağına, kuracağı bir ortaklık sayesinde cebinin para göreceğine ve aile hayatında kaybolmuş olan huzurun tekrar bulunacağına, çok büyük ve hayırlı işlere gireceğine, problemlerinin çözüleceğine, yaşadığı tatsız, uğursuz ve olumsuz olayların unutulacağına, düşkün kimselerin yardımına koşacağına, sevgi ve hürmet göreceğine, işlerinin yoluna gireceğine, sağlığının yerine geleceğine, kişinin ihtiyacı olan çarelere, çözümlere ve şifaya da kavuşacağına delalet etmektedir.

Rüyada simit almak ve yemek gördüyseniz:

  • Soğuk görünüşünüz altında aslında sert olmayan bir kalp taşıyorsunuz.

Rüyada kandil simidi yemek aynı yolu tutup insanlara ve kendisine zarar vermeye devam edeceğine, bu sebeple eskisinden çok daha kötü durumlara düşeceğine, çok zor zamanlar geçirip büyük sıkıntılar çekeceğine ve bir daha kendisini toparlayacak gücü ve desteği bulamayacağına, birçok kişiden birlikte çalışma teklifi alınacağına ve en kazançlı olanının kabul edileceğine, her türlü dünya nimetlerinden faydalanacağına inanılır.

Rüyada küflü simit yemek geçmişi unutup geleceğine, büyük sıkıntılar çekeceğine ve bu durumdan kurtulacağına, işlerin yoluna gireceğine ve hayal ettiği birçok şeye kısa süre içinde kısa yollardan zahmetsiz şekilde kavuşacağına inanılır.

Rüyada taze simit yemek kardeşler arasında yaşanan tartışmaların sona ereceğine, maddi ve manevi olarak çok iyi bir noktaya gelineceğine, yaşanan bütün sorunların ve tartışmaların yakın zaman içinde son bulacağına, hiçbir şey yapmak istemez olacağına işarettir.

Rüyada simit peynir yemek tecrübe sahibi olacağına, hırsını ve öfkesini yenmeyi becereceğine bu sayede de içinin mutlulukla dolacağına, eline hayırlı kazançların geçeceğine, düştüğü zor durumlardan yakın zaman içinde kurtulacağına inanılır.

Rüyada peynirli simit yemek isteklerini, ideallerini yerine getirmek için ihtiyacı olan tüm maddi ve manevi olanaklara sahip olacağına, kazancının katbekat artacağına, çok pişmanlık duyacağına tabir olunur.

Rüyada simit yemek görmek üzgün olacağına, uzun bir zaman sonra gelecek bir teklife rağmen insanlara bir türlü güven duyulamayacağına ve zor zamanlar geçirileceğine, atılacak doğru adımlar ile mutluluğa kavuşulacağına yorulur.

Rüyada simit almak ve yemek borçların ödenememesi yüzünden alacaklıların kapıya dayanacağına, yapılan planların, programların ve projelerin tutmayacağına, başarıya ve hayallere giden yolların kapanacağına, verimin, bolluğun ve bereketin düşeceğine, büyük başarılar ve hayırlı kazançlar elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada susamlı simit yemek üzücü olaylar yaşanmasından dolayı meydana gelen ruhsal bütün sıkıntıların son bulacağına, yorgunluk, kırgınlık ve endişe dolu günlerin biteceğine, yaşadığı çok büyük ve üzücü olayların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, rahatlığa ve ferahlığa kavuşturacak insanların bulunacağına yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments