Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada beyaz simit görmek

Rüyada beyaz simit görmek

Rüyada beyaz simit görmek beklenen kötü bir sürprize rağmen yola çıkılacağına, kazançlı bir işe girileceğine, işleri baltalamaya çalışan kişilere rağmen herkesin dikkatini çekecek çalışmalara imza atılacağına, tatmin olacağı oranda gelire kavuşacağına, hastalıklarını yenmeyi başaracağına, zor durumların sona ereceğine, dini inancını tam olarak yaşamak için kişinin sürekli araştırma yapacağına, dini bütün, inancı kuvvetli kimselerle ahbaplık edeceğine, dargınlık ya da kırgınlık yaşanacağına, zor günler geçirileceğine delalet etmektedir.

Rüyada beyaz simit gördüyseniz:

  • İyi yaptığınız işler kanalıyla para kazanma olanağı bulabilirsiniz.

Rüyada beyaz simit görmek bir sebeple bazı kişilerle görüşüp çıkış yolları arayacağına, uzun saatler boyunca ve neredeyse hiç dinlenmeeden iş için çaba göstereceğine, eşiyle birlikte bir işyerine sahip olacağına, maddi ve manevi olarak yaşanan tüm eksikliklerin giderileceğine delalet eder.

Rüyada simitler görmek hayatı boyunca kimseye muhtaç olmayacağına, ev halkından biri için bir kişi ile görüşüleceğine, hayallerin gerçeğe dönüştürüleceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına, hayatına bereketin ve bolluğun geleceğine işarettir.

Rüyada simit kırıntısı görmek sevdiği kişiyle yeni bir başlangıç yaparak yeni bir hayata merhaba diyeceğine, geçimin daha kolay hale geleceğine, geçmişten gelen ama hala kanayan yaraların kapanacağına alamet eder.

Rüyada simit börek görmek uzun bir zamandan beri yaşadığı sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içinde son bulacağına, içinde bulunan korkunun ve üzüntünün yerini mutluluğa bırakacağına ve çok hayırlı günler görüleceğine, borçların bir türlü ödenemeyeceğine, kötü günlerde dahi şükrederek ve takva sahibi olarak hareket edeceğine rivayet eder.

Rüyada simit yemek görmek büyük sorunların çözüme kavuşacağına, çok sevilen bir kişi ile ayrı düşüleceğine, işte de mutlu olunacağına delalet eder.

Rüyada simit vermek çok hayırlı işlere imza atacağına, emeklerinin ve çalışmalarının karşılığında hak ettiği yerlere geleceğine, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, edindiği deneyimi gelecekte daha iyi işler yapmak için kullanacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit almak ve yemek yeni yeni fırsatlara sahip olunacağına, sorunlarının ve problemlerinin çözüleceğine, lüksünün, rahatının ve konforunu da yerinde olacağına yorulmaktadır.

Rüyada simit fırını görmek herkes tarafından iyi anılan biri konumuna geleceğine, sıkıntıların ve sorunların yakın bir zaman içerisinde ortadan kalkacağına, çok büyük mal ve mülke sahip olunacağına, düşmanların ve rakiplerin çok büyük kıskançlıklar duyacağına ve uzun, sağlıklı ve rahat bir ömür sürüleceğine, dilediği gibi harcama ve alım yapacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments