Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış mısır görmek

Rüyada yanmış mısır görmek

Rüyada yanmış mısır görmek çok büyük bir projenin getireceği kazancın başka projelerin gerçekleştirilmesi için kullanılacağına, hatalarından ve yanlışlarından ders çıkaracağına, mutluluğun ve başarının sırrını çözmeyi bileceğine, kendisine akıl hocalığı yapan birisi ile gireceği bir iş sayesinde maddi olanaklarının artacağına, yardıma ihtiyacı olan kişilere yardım edileceğine, yeni ve rahat bir hayata sahip olacağına, eğitim konusunda bulunan eksiklerin giderileceğine, aile hayatı ile ilgili olarak alacağı kötü haberlerden ötürü kendisini işlerine veremeyeceğine, neredeyse rahatsız olacağı bir duruma geleceğine ve hiç görmediği kadar büyük ve ağır bir sorun ile karşılaşacağına, çok mutlu olacağı günler geçireceğine, iş hayatında çok güzel işler yapacağına, yakın zamanda büyük başarılar kazanacağına, mal mülk sahibi olacağına, sevdiği kişiler ile mutlu olacağı bir döneme gireceğine alamet eder.

Rüyada yanmış mısır gördüyseniz:

  • Siz bir kadınsanız iş konularında fazla aktif olmamanız daha verimli olabilir.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek tüm hayatına titiz şekilde özen göstereceğine, sırlarını kimseyle paylaşmadan, açık vermeden, şartlar ne olursa olsun her şekilde dik duracağına, iç dünyasının da güzelleşeceğine, hayat içerisinde çok büyük kısmetler ile karşılaşacağına delalettir.

Rüyada yanmış mısır görmek hayırlı, helal ve bol rızka kavuşacağına, işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına işaret eder.

Rüyada mısır haşladığını görmek ele geçen paraları gelecekte evlatlarının kendi hayatlarını kurmaları için birikime yönlendirileceğine, görmediği yerlere gideceğine, kişinin kazancının düşmesiyle birlikte maddi gücünün de azalacağına ve alışkın olduğu yüksek yaşam standartlarının düşeceğine işaret eder.

Rüyada mısır almak mesleğindeki başarısının artacağına, şansının ve kısmetinin yaver gideceğine, işlerinin ve düzeninin bozulacağına, işlerin her geçen gün daha kötü bir hal alacağına, sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, sıkıntılı bir döneme girileceğine işaret etmektedir.

Rüyada patlak mısır yemek huzur ve mutluluk yaratan olaylar yaşanacağına, büyük mal ve mülk sahibi olunacağına, alınacak müjdeli haberler sayesinde aile hayatında çok büyük gelişmeler yaşanacağına ve gayrimenkul işine girileceğine, günaha, harama, zinaya ve yasak olana uzak duracağına, makbul olandan vazgeçmeyeceğine, şerefli bir hayat süreceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır tarlasından mısır toplamak kırgınlıkların sona ereceğine, aile bağlarının günden güne daha da sağlamlaşacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, kişinin ümidini kaybederek pes etme noktasına geleceğine, borçların kapanmamakla beraber her geçen gün artacağına tabir olunur.

Rüyada mısırlık görmek elinde bulunan yüklü bir para ile kendi işini kuracağına, yeni bir iş konusunda anlaşma sağlanacağına, ancak herhangi bir sorun yaşamadan olayların yatışacağına ve araya giren kişiler sayesinde sorunların halledileceğine inanılır.

Rüyada bahçeden mısır toplamak iş hayatının bozulmasına sebep olan kişileri ve rakiplerini çok büyük bir bozguna uğratacağına, iş hayatında yaşadığı bütün sorunları aşacağına, uğradığı bütün zararları telafi edeceğine, çok iyi mevkilere götürecek çalışmalara imza atılacağına, birbirlerine karşı anlayışlarının ve hoşgörülerinin azalacağına delalet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments