Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanmış patlamış mısır görmek

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek zor durumların tatlıya bağlanacağına, zararın telafi edileceğine, rakiplerin kazanılacak her başarı sayesinde daha da üzüleceğine ve hayalleri gerçekleştirme yolunda birkaç adım atılacağına, kaçırılan fırsatlardan daha iyilerinin elde edileceğine ve dostlarla ve aileyle çok mutlu olunacağına, tanıdığı ve sevdiği kişi olacağına, bazı araştırmalar yapılıp sorunun kaynağının bulunacağına, hemen ardından yeni bir kararla birlikte işlerin yoluna gireceğine, yavaş yavaş toparlanarak, maddi yükümlülüklerinden kurtulmaya başlayacağına, hayal ettiği ve çok istediği herşeye kavuşacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanmış patlamış mısır gördüyseniz:

  • Belki sizden biraz daha aktif olmanızı istiyor veya istenildiğinden emin olmayı arzuluyordur.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek karanlıkların aydınlanacağına, eline geçen bütün fırsatların büyük bir kazanç sağlayacağına, bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine işaret eder.

Rüyada patlamamış mısır görmek iş hayatında ve aile hayatı içinde karşısına çıkan sorunlarından kurtulup mutlu zamanlar geçireceğine, atacağı adımlar ve gerçekleştireceği çalışmalar sayesinde iş hayatında ve aile hayatında çok hayırlı ve güzel durumlar ile karşılaşacağına, yeni yollara girileceğine ve mutlu olunacağına, bundan sonra her türlü adımı kendi bildiği gibi atacağına işarettir.

Rüyada patlamış mısır yemek görmek eğlenceli ve hoş günler geçireceğine, aile üyeleri ile beraber ortak kararlar alırken kendisini ön plana çıkaracak söylemlerde bulunarak anlaşmazlık çıkaracağına, kendisine dert edindiği konularda büyük zararlara uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada mısır patlatmak hayır getirecek bir konuda çalışacağına, kısa süre içinde büyük bir zenginlik kazanacağına, uzak bir akrabanın yaşadığı bir sağlık sorunu ile ilgili olarak güzel haberler alacağına, sıkıntılı ve sorunlu bir dönemi aşacağına, rahata ereceğine, maddi durumunu düzeltebilmek için programlı şekilde hareket edeceğine, sorunlara çözüm yaratacak biriyle iş ortaklığı kurulacağına yorulmaktadır.

Rüyada patlamış mısır yediğini görmek evlat sahibi olunacağına, bekârlığına da veda edeceğine, farklı deneyimler elde edip kazancın artırılacağına alamet eder.

Rüyada mısır patlaması görmek ancak atacağı bazı adımlar sayesinde bu sorunlardan kurtulup yaptığı şeyden ötürü büyük pişmanlık yaşayacağına, rahatlayacağına, hayırlı ve bol kazançlı çalışmalar gerçekleştirileceğine işarettir.

Rüyada patlayan mısır görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, kendi işinin başına geçeceğine, patron koltuğuna yükseleceğine, önemli işlere imza atacağına, hayat içerisinde kırılgan bir duruma gelineceğine tabir olunur.

Rüyada mısır patlaması yemek daha rahat bir hayata kavuşulacağına, uzun zamandan beri devam eden maddi sorunlarının biteceğine, epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments