Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada patlak mısır yemek

Rüyada patlak mısır yemek

Rüyada patlak mısır yemek maddi yükümlülüklerin azalacağına, rahatın ve huzurun yerine geleceğine, borçların kısa süre içinde ve sorun yaşanmadan ödeneceğine, anne ve babanın tartışmasına tanık olunacağına, isabetli kararlar vermeyişi nedeni ile maddi anlamda bir hayli zarara uğrayacağına, aksiliklerin peşini bırakmayacağına, maddi zararının gittikçe büyüyeceğine, malının üstüne mal, parasının üstüne para ekleyeceğine, ailesinin onayını da alarak evlilik yolunda ilk adımı atacağına, eşine değerli hediyeler alacağına ve onu mutlu etmek için her türlü fedakarlığı göstereceğine delalet etmektedir.

Rüyada patlak mısır yemek gördüyseniz:

  • Bazı konularda açıklamalara ihtiyacınız olabilir.

Rüyada patlak mısır yemek şansın ve kısmetin kapanacağına, tüyü bitmemiş yetimin rızkına göz dikeceğine, çok hayırlı kısmetler ile tanışacağına delalet eder.

Rüyada patlak mısır görmek bugüne kadar gözünün önünde olduğu halde görmediği ikiyüzlü insanların varlığını öğreneceğine, çok güzel ve hayırlı bir hayat yaşayıp huzur içinde bir aile hayatına sahip olacağına, eş, dost ve akrabalar ile bazı ortaklıklar yapılacağına, güzel günlerin yakında olduğuna, kıskanılacak projelere imza atılacağına ve hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine işarettir.

Rüyada mısır patlağı görmek sevdikleriyle bir araya gelip hoş sohbette olacağına, kimseye haksızlık etmeyeceğine, yalan söylemeyeceğine, hırsızlık ve yolsuzluk yapmayacağına, neşesinin ve keyfinin de yerine geleceğine işaret eder.

Rüyada tekeri patlak bisiklet görmek evliyseniz eşle iyi geçime, işlerinin ve hayatının yoluna gireceğine, huzurunun artacağına, hayatının en güzel duygularını yaşayacağına işaret etmektedir.

Rüyada patlak davul görmek yeni yerler göreceğine, onların acılarına ilaç, yaralarına da merhem olacağına, bunalıma gireceğine, başarısız olacağı duygusundan kurtulmaya çalışacağına rivayet etmektedir.

Rüyada patlak bisiklet lastik görmek kendisine yeni bir iş bulacağına, yapacağı bazı çalışmalar sayesinde hiç olmadığı kadar iyi çalışmalar gerçekleştireceğine, hayırlı kişiler ile çıkılan bir yolda çok güzel işlere imza atılacağına, işlerinin düşeceğine rivayet eder.

Rüyada patlak balon görmek girdiği her işte büyük adımlar atacağına, eline geçen fırsatların yakın bir zaman içinde büyük sıkıntı yaratacak şekilde geri tepeceğine, kendisini kıskanan kişilerden birinin kötülük yapmak için attığı bir adımı kazançlı bir fırsata çevireceğine delalet eder.

Rüyada arabanın tekerleği patlak görmek ailesine, arkadaşlarına ve akrabalarına karşı güveninin kırılacağına, istediği makama geleceğine, hayırlı işlere imza atacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments