Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısır almak

Rüyada mısır almak

Rüyada mısır almak çok büyük emek ile kazanılan makamların iade edileceğine, hastalık çeken insanların yakın bir zaman içinde şifa bulacağına, kucaklaşacağına, ele geçen parayla kendine ticarethane açacağına, hastalıkların son bulacağına, çok büyük miktarda kazanç getireceğine, yardım isteyen arkadaşa elden gelen desteğin verileceğine, uzun zamandan beri kurulan hayallerin kısa süre içinde gerçekleştirileceğine, ekonomik olarak zarar getirecek bir işe girileceğine delalettir.

Rüyada mısır almak gördüyseniz:

  • Karşınızdaki kişilerin söylediklerini kişisel algılamamanız veya eleştiriye açık olmanız olası tartışmaların önünü kesebilir.

Rüyada mısır şehrini görmek kişinin uğrayacağı maddi kayıpların düşmanlarını sevindireceğine, bolluk içinde yaşayacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına alamet etmektedir.

Rüyada renkli mısır görmek adını yaptığı işle duyurup, ün salacağına, yeni iş teklifleri alacağına, kaygılı bir ruh halinin sona ereceğine delalet etmektedir.

Rüyada mısır ayıklamak yaptığı yatırım sayesinde daha fazla kazanç elde edeceğine, işlerinin daha da iyi olacağına ve ticaretinin de büyüyeceğine, sıkıntıların aşılacağına, yeni bir hayata merhaba denileceğine alamet eder.

Rüyada tencerede mısır görmek iş hayatında herhangi bir zarar görmeden çok büyük ve başarılı işlere imza atacağına, sıkıntılarından ve sorunlarından kurtulmak için yeni yollara başvuru yapacağına, hayırlı bir evlilik yapılacağına delalet eder.

Rüyada evde mısır görmek aynı zamanda bu kişilerin birbirleri ile iş yapmalarını sağlayacağına ve büyük başarı elde edeceğine, takdirini toplayacak kadar önemli işler yapılacağına, günah ve suç işleyeceğine, nefsine uyacağına işarettir.

Rüyada patlak mısır yemek çok hayırlı çalışmalara imza atarak büyük kazançlar elde edeceğine, hayatı içinde kendisine zarar veren herşeyden en yakın zamanda kurtulacağına, sıkıntıların son bulacağına, işlerin yoluna gireceğine, bolluk ve bereket yaşayacağına işarettir.

Rüyada tane mısır yemek kazancının sağlam ve sabit olacağına, bu düzenin bir gün değil, ömür boyu süreceğine, gönül hoşluğu ve esenlik bulacağına, insanlara yardım edeceğine delalet eder.

Rüyada yeşil mısır görmek zor ve sorunlu bir döneme gireceğine, uzun bir zaman boyunca uğursuzluklar ve şanssızlıklar ile boğuşacağına, bunalıma düşeceğine, zor geçen bir dönemin yakın zaman içinde biteceğine alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments