Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada mısırlık görmek

Rüyada mısırlık görmek

Rüyada mısırlık görmek şirketlerinin sayısının çoğalacağına, hastalığı ya da endişe duyduğu herhangi bir durum varsa eğer Allah’ın izni ile düzeleceğine, üst mevkilerde bazı görevlere terfi edileceğine, yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, ortaya koyacağı projeler sayesinde atacağı adımların günden güne daha büyük değer kazanacağına, çalışkan bir kişi ile bir yola çıkılacağına, herhangi bir parasal sorun ve sıkıntının olmayacağına, hayatı boyunca atlatamayacağı kadar büyük ve ciddi sorunlar yaşamayacağına, hayatının ve işlerinin yoluna gireceğine, onu başarısız eden sorunların ortadan kalkacağına, onunla mutlu bir yuva kuracağına alamet etmektedir.

Rüyada mısırlık gördüyseniz:

  • Belli konularda yardımcı olmak istediğiniz kişiler veya olaylar söz konusu olabilir.

Rüyada patlatılmış mısır görmek yaşadığı mutsuz günleri geride bırakacağına, hayatında fırtınalı günler yaşanacağına ve kişinin büyük bir çıkmazın içine düşeceğine, eğitim hayatına bırakılan yerden devam edileceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanmış patlamış mısır görmek yapılan işlerin büyük hayırlar getireceğine, rüyayı gören kişinin hanesine ve işine bolluk ve bereketin hâkim olacağına, işlerin her geçen gün daha çok kişiye ulaşacağına, zorlukların baş göstereceğine, borçların artacağına alamet eder.

Rüyada tarlaya mısır dikmek kısa süre içinde işten çıkılacağına, aile büyüklerinden birinin başının sıkışması üzerine kendisine yardımcı olunacağına, mal veya para konularında akrabalarla ters düşüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır koçanı toplamak problemlerini çözeceğine, içine düştüğü zor durumdan kurtulacağına, duygularını da ifade etme imkanı elde edeceğine, prestij kaybı yaşayacağına, hayal ettiği bir şeye ulaşma yolunda araya bir engelin daha gireceğine yorulmaktadır.

Rüyada mısır kaynatmak uzun bir süre boyunca tartışmalar yaşanacağına, attığı adımların boşa gideceğine, çalışmalarının takdire layık görüleceğine, emeklerinin karşılıksız kalmayacağına alamet etmektedir.

Rüyada mısır tarlasına görmek isteklerinin erteleneceğine, sevincinin üzüntüye döneceğine, yakın bir dostuyla kırgınlık yaşayacağına, iyi huylu olması sayesinde herkes tarafından sevileceğine, bunun kendisine sadece gurur vermeyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada mısırı görmek dünya nimetlerinin daha fazlasına sahip olacağına ve neşesinin de yerine geleceğine, düşülen zor durumlardan yakın zaman içinde kurtuluşa erileceğine, zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, mutluluk ve sevinç dolu olaylar yaşanacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına rivayet eder.

Rüyada mısır ambarı görmek daha sık bir araya geleceğine, birlikte kâh ağlayacağına, bekârsa da evli bir kadınla birlikte olacağına, geçiminin ve gelirinin sürekli olmayacağına işarettir.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments