Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek atılacak adımlar sayesinde büyük ses getirileceğine, çevredeki insanlardan da destek alınacağına, girilen işlerde rakipler yüzünden kötü durumlara düşürüleceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına, kötü bir duruma hazırlıksız yakalanılacağına, elde buluna paranın olmadık bir işte harcanacağına, yeni bir ortaklıktan ötürü kısa süreli de olsa bir bocalama dönemi geçirileceğine, çevresinde art niyetli ve kem gözlü kişilerin bulunmayacağına, kendisini çok kötü ve yalnız hissedeceği bir döneme gireceğine, içinde bulunduğu kötü durumdan kurtulmak için bazı kişilerden destek isteyeceğine, ancak sevdiği bir iki kişi dışında kimsenin yardımcı olmayacağına, iyi gününü de, kötü gününü de paylaşacağına, çok büyük bir saygınlığa kavuşacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Borç alacak meselelerinde beklediğiniz desteğin gelmesi zaman alabilir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek iş hayatında iflasın eşiğine gelineceğine, yalancı bir akraba yüzünden maddi zarara uğranacağına, rahatının ve lüksünün de yerinde olacağına inanılır.

Rüyada kayısı toplayıp yemek sıkıntıya düşeceğine, mutsuz olacağına, yeni insanlar tanımak konusunda istek duyulacağına, buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, gün geçtikçe daha zor zamanlara girileceğine, iş hayatında bir türlü istenen atılımın yapılamayacağına delalettir.

Rüyada ağaçtan kayısı yemek sağlığının yerine geleceğine bunun da kendisine hayattan eskisi gibi zevk alma olanağı sunacağına, bütün sorunlarından ve sıkıntılarından çok büyük çaba göstererek kurtulacağına, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve hiç olunmadığı kadar mutlu olunacağına işaret eder.

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek yapılan hatalardan ötürü zarar edileceğine, yakın bir akrabadan kötü bir haber alınacağına, kültürlü ve çağdaş olmaya değer vereceğine, çok büyük üzüntüler yaşayacağına, aile bireylerinden birinin çok büyük bir hastalıktan ötürü uzun bir süre hasta yatacağına, bu yüzden aile hayatında huzursuz dönemler yaşanacağına ve sosyal hayat içinde çok sevilen arkadaşlardan ihanet görüleceğine yorulmaktadır.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına, hanesinin ve işyerinin bereketinin ve bolluğunun kaçacağına, bedeninin ve ruhunun da şifaya kavuşacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek kural tanımadan, insanların öğütlerini dinlemeden yaşanacağına, huzurlu bir yaşantıya başlanacağına, maddi sıkıntıların vuku bulacağına inanılır.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek sorunların ve sıkıntıların yakın bir zaman içinde sona ereceğine, güzel haberlerin alınacağına, kazancından başkalarına da vereceğine, yaptığı çalışmalar ile çok büyük kazanç elde edeceğine alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek tüm yaşamını bir amaca bağlayacağına ve her zaman akıl yoluyla hareket edeceğine, çok büyük ve hayırlı rızklar elde edeceğine, çok istenen bir konuda geri adım atılacağına delalet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments