Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kayısı toplayıp yemek

Rüyada kayısı toplayıp yemek

Rüyada kayısı toplayıp yemek zor bir anda vereceği akıllıca bir karar sayesinde büyük bir zarara uğramaktan kurtulacağına, elinde bulunan imkânlar sayesinde kendisini çok seven bir kişi için yakın zaman içinde büyük bir sürpriz yapacağına, hastalıklarının iyileşeceğine, sorunlarının biteceğine, ferahlayacağına, bedeninin şifaya kavuşacağına, haneye kıskanç ve kötü niyetli bir kişinin gireceğine, kendisini yaralanmış, darbe almış, yenilgiye uğramış hissedeceğine, sağlıklı bir bedene sahip olmak için spora başlanacağına, kendisine de zaten fayda getirmeyeceğine yorulmaktadır.

Rüyada kayısı toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Yeni eğitimler, seminerler, kurslar, seyahatler, farklı alanlarda edinilecek bilgiler yeteneklerinizi farklı şekilde değerlendirmenize ya da alışılmadık kişilerle tanışmanıza neden olabilir.

Rüyada kayısı toplayıp yemek diğer kişilerden ve rakiplerinden birkaç adım önde olacağına, rakiplerin yenilgiye uğratılacağına ve zorlukların kısa süre içinde sona ereceğine, verimin kaçacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek kısmetinin ve şansının da kapanacağına, yeni maddi kapıların size açılacağın, ne kadar daralsa da, morali bozulsa da, gelecekte daha dirayetli biri haline geleceğine işaret eder.

Rüyada toplanmış kayısı görmek başarılarının ve zaferlerinin çoğalacağına, aileye yeni bir bebeğin katılacağına, ortaya koyacağı çalışmalar sayesinde büyük kazançlar elde edeceğine tabir olunur.

Rüyada kayısı hoşafı yemek rakiplerin üzüleceğine, bir sebeple çok uzak bir yerden çok kötü bir haber alacağına, helal rızka sahip olunacağına, uzun zamandan beri beklenen bir haberin yakın bir zamanda alınacağına ve bu sayede çok daha düzgün ve yükselen bir performans gösterileceğine işarettir.

Rüyada kayısı reçeli yemek hayat içerisinde daha iyi ve daha güçlü olunduğunu hissettireceğine, çok büyük ve geri dönüşü olmayan zararlar edeceğine, yardım ettiği kişilerden ihanet göreceğine alamet etmektedir.

Rüyada kayısı çağlası yemek ün ve itibar sahibi olacağına, bir sebeple çok kötü olaylar yaşayacağına, yaptığı işin eskisinden de çok ilgi göreceğine, müşterilerinin sıraya girecek kadar çoğalacağına inanılır.

Rüyada olgunlaşmamış kayısı yemek kıskançlık ve düşmanlık yapan bir kişi yüzünden iş hayatında zor bir duruma düşüleceğine, gittiği yolda yalnız kalacağına, yapılan işlerde üstüste başarılar elde edileceğine, çok daha iyi çalışmalar için kaynak bulunacağına delalet etmektedir.

Rüyada oruçlu iken kayısı yemek buna rağmen işlerinin bir türlü düzeleceğine, maddi açıdan çok iyi bir konuma kavuşulacağına, sevdikleri için hiçbir fedakârlıktan kaçınmayacağına, onlar rahat etsin diye konforunu feda edeceğine rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments