Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek hayallerindeki eve sahip olacağına, üzerinden büyük bir yükün kalkmış olacağına ve kira masrafını bundan sonra birikim için kullanacağına, sevdiği kişiyle de arasının soğuyacağına, gidilen yolda toplumun tanıdığı ve takip ettiği bir kişi olunacağına, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, düzeltmeye çalıştıkça daha da bozulacağına, çok hayırlı ve helal rızıklara kavuşulacağına, yaptığı çalışmaların boşa gideceğine rivayet etmektedir.

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek gördüyseniz:

  • İddialı hedefler koymanız durumunda gerçekleştirmeniz zor olabilir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek girmek istediği ancak destek bulamadığı bazı projelere girmek için çok büyük destek alacağına, yaşayacağı felaketlerden burnu dahi kanamdan kurtulmayı başaracağına, yardım edeceğine delalet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayısı yemek ancak yakın bir zamanda karşısına çıkacak olan fırsatları değerlendirerek çok büyük başarılar kazanacağına, hayallerini gerçekleştirmek için eline geçecek fırsatlara ve şansının yaver gideceğine, bunun da rüya sahibine sorun olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan koparıp kayısı yemek başarısız olacağına, huzurunu kaybedeceğine, gereksiz olan maddi külfetinden, ödeyemediği borçlarından, umutsuzluğundan ve üzerindeki ağırlığından kurtulmayı başaracağına, herhangi bir zorluk çekmeden kişinin her açıdan başarılı sayılacak bir yaşam sürdüreceğine delalettir.

Rüyada kayısı ağacına çıkmak güzel ve rahat bir yaşamı olacağına, beklemediğiniz bir yerden elinize geçecek paraya, ruhsal olarak yenilenip işine daha da konsantre olacağına ve başarılı bir iş hayatı sürdüreceğine delalettir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplamak daha kolay bir hayata kavuşacağına, istediği evde oturacağına, verilen sözlerin tutulacağına, borçların kısa süre içinde ödeneceğine yorulur.

Rüyada kayısı ağacı dikmek tüm çabalara ve direnmelere rağmen bir türlü işlerin düzelmeyeceğine, büyük bir çalışma içine girmişken yaşayacağı kötü olaylar yüzünden çok üzüleceğine, saygının ve sevgisinin de kusursuz olacağına tabir olunur.

Rüyada kayısı ağacının çiçek açtığını görmek giyim kuşamına ve dış görünüşüne daha fazla önem vereceğine, yaşadığı sıkıntılı ve sorunlu durumları yakın bir zaman içinde ortadan kaldıracağına, mevkisinde sevilen ve sözü dinlenen, önemli bir şahsiyet olacağına, zenginliğe kavuşulacağına ve gayrimenkul işine girileceğine yorulur.

Rüyada ağaçtan yeşil kayısı toplamak sağlıkla ilgili olarak önemli bir karar vereceğine, içinden çıkılamaz bir hal alacağına, başka kişilere kötülük yapmasın diye önüne geçeceğine alamet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments