Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek sıkıntılarını ve dertlerini unutacağına, o işin tüm risklerini göze alacağına, herkesi şaşırtacağına ve malından, parasından en önemlisi de canından olmayı dahi kabulleneceğine, aile arasındaki tartışmaların ve sıkıntıların sona ereceğine, kötü kişilerin arayı bozmasından ötürü tartışılan ve ayrı düşülen dostların biraraya geleceğine, kendisini dünya hayatından soyutlayacağına, evlilik kararı almak için beklemelerinin doğru olacağına, sorunlarını geride bırakıp huzurlu bir hayat süremeye çalışacağına ve neredeyse kendisi ile aynı yollardan geçmiş hayırlı bir kısmet ile dünya evine gireceğine, yaşadığı zorlukların ve çektiği sıkıntıların bitmesine neden olacak işler yapacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek gördüyseniz:

  • Belki midenizle ilgili bazı sorunlar karşınıza çıkabilir.

Rüyada ağaçtan elma toplayıp yemek şansının ve bahtının daima açıkolacağına, makam sahibi olacağına, ticaret hayatında ya da meslek hayatında sağlam ve sarsılmaz bir yer edineceğine, kendisi için uygun olmayan bir ilişkiyi sonlandıracağına delalettir.

Rüyada yeşil elma toplayıp yemek eline geçen malları tutamayacağına, çok büyük sorunlar ile karşı karşıya kalınacağına, aile bireylerinin birbirleri ile sürekli tartışma içinde olacağına ve sorunların her gün biraz daha derinleşeceğine, manevi olarak huzur içinde olacağına tabir olunur.

Rüyada elma toplayıp yemek amaçlarına ve beklentilerine götürecek yolda da geri adım atmayacağına, evleneceğinize, sağlıklı ve güzel evlatlara sahip olunacağına alamet eder.

Rüyada ağaçtan kiraz toplayıp yemek insanlardan uzaklaşacağına, problemlerle dolu ve maddi açıdan zarar getirecek bir çalışmanın içine girileceğine, verilen kararların bir türlü hayata geçirilemeyeceğine, uyumsuz bir kişi ile kurulan bir ortaklık yüzünden gereksiz bir stres altına girileceğine ve üzüntü durulacağına, yeni bir haneye sahip olunacağına delalet eder.

Rüyada ağaçtan incir toplayıp yemek böylece çalışmaları takip ve takdir edilecek kimse olacağına, daha önce çözüldüğü düşünülen problemlerin tekrar ortaya çıkacağına, bolluk ve bereketin haneyi terkedeceğine, sevdiği kişilere yardımcı olacağına rivayet eder.

Rüyada ağaçtan erik toplayıp yemek ömür boyu yaşayacağı bir pişmanlığa ve arzu ettiği mutluluğa kavuşamayacağına, deyim yerindeyse ayağının tökezlemeyeceğine ve oturduğu makamın da sarsılmayacağına, hafifleyeceğine, başarılı olacağına alamet etmektedir.

Rüyada ağaçtan kayısı toplayıp yemek yakın bir akrabanın vefatıyla miras sahibi olunacağına, arkadaş ve dostlarının her zaman yanında olacağına, sağlığıyla ilgili çıkmazlara düşmeyeceğine, huzurlu ve rahat bir hayatı olacağına işaret etmektedir.

Rüyada ağaçtan kırmızı elma koparıp yemek garanti olacak işe ve ekmeğe kavuşacağına, sorunlarının yakın zaman içinde biteceğine, ancak daha sonra bu durumların düzeleceğine, uğranılan zararın telafi edileceğine ve çok büyük bir atılım yaparak sosyal hayatında çok mutlu olacağına inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments