Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada kuru badem kırmak

Rüyada kuru badem kırmak

Rüyada kuru badem kırmak bir sebeple kendisini çok kötü hissedeceğine, sıkıntıların ve sorunların kısa süreli de olsa biteceğine, esenliğe kavuşulacağına, çok zor günler geçireceğine, üzüleceğine ve yıpranacağına, mal ve para kazanılacağına, sorumsuzlukları yüzünden büyük sıkıntılara girilen bir kişi ile aradaki bağların kopartılacağına ve hakkaniyetli bir paylaşım içine girileceğine, sorunlarının çözüleceğine, borçlarının biteceğine, hastalıklarının iyileşeceğine ve rüya sahibinin önüne tertemiz, bembeyaz ve yepyeni bir hayat çıkacağına, iş hayatında yaşanan kötü durumlardan ötürü üzüntü ve endişe yaşanacağına delalettir.

Rüyada kuru badem kırmak gördüyseniz:

  • Alışılmadık yöntemler denemeli, hakında fazla fikir sahibi olmadığınız şeyleri öğrenmeye çalışmalısınız.

Rüyada kuru badem kırmak güzel bir olayı mahvedip, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, her türlü zorluğu aşmaya ve her türlü acıya katlanmaya gücü olacağına, ortaya koyacağı başarılar sayesinde kazancının sürekli artacağına delalet eder.

Rüyada badem kırmak görmek sorunların ve dertlerin tekrarlanmamak üzere sona ereceğine, nerede akşam orada sabah felsefesi ile yaşamaktan vazgeçeceğine, daha düzenli ve güzel bir yaşama sahip olmak için adım atacağına, işlerin aksamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada badem kırmak işlerinin yoluna gireceğine, hayallerinin gerçekleşeceğine ve kişinin ideallerine ve de hedeflerine ulaşacağına, hayatına yeni bir yön vereceğine, bekarsa evleneceğine, evliyse eşiyle arasındaki anlaşmazlıkları çözerek daha sağlıklı bir aile hayatına kavuşacağına, rahat ettiği bir döneme gireceğine, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına tabir olunur.

Rüyada kuru badem içi görmek hayal ettiği ve uzun zamandan beri başka bir şey düşünmediği bir şeyi gerçeğe çevireceğine ve bu sayede deyim yerindeyse mutluluktan havalara uçacağına, aldığı borçları ödemekte çok büyük sıkıntılar çekeceğine, sevilen bir kişinin kazanacağı bir başarıdan dolayı sevinileceğine işaret eder.

Rüyada kuru badem yemek çok büyük kazançlar elde edeceğine ve uzun zamandan beri hayalini kurduğu şeylere kavuşacağına, düşmanlarının ve kendisini çekemeyen kişilerin oyunlarından ve hilelerinden ötürü bulunduğu makamı kaybedeceğine, kazancını yakın bir zaman içinde iki kat arttıracağına, sorunlarını çok rahat bir şekilde ve herhangi sorun yaşamadan bitireceğine alamet eder.

Rüyada kuru badem yemek görmek yakın bir zaman içinde çok büyük başarılar kazanacağına, üzerine titrediği bir kişi ile hayırlı bir birliktelik yaşayacağına, daha sonra bu kişi ile dünyaevine gireceğine, huzursuzluk yaşanacağına, hem kendisini hem aile bireylerini mutlu edecek bir karar vereceğine işarettir.

Rüyada kuru badem görmek bunun kendisine büyük mutluluk ve cesaret olacağına, tatsız geçen bir dönemin düzeleceğine ve mutlu olunacağına, alınan onca önleme ve verilen onca çabaya rağmen çok zor durumlara düşüleceğine, aile hayatında kırgınlık yaşanacağına işaret etmektedir.

Rüyada kuru badem toplamak işine olan bağlılığının zarar göreceğine, ekonomik olarak bolluk içinde geçen bir döneme girileceğine, zararlı bir alışkanlığın anne ya da babanın isteği üzerine bırakılacağına, çok büyük sıkıntılar çekileceğine ancak bu sıkıntılardan sonra daha büyük sorunlar yaşanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments