Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada tatlı badem görmek

Rüyada tatlı badem görmek

Rüyada tatlı badem görmek saygı göreceği gibi, itibarıyla da sosyal hayatta isim yapacağına, kariyerinde aşama kaydedeceğine, rızık eksikliği yaşayacağına, ihtiyaçlarını karşılamakta büyük sıkıntı çekeceğine, çok büyük sorunlar yaşayıp yakın bir zaman içerisinde çok rahatsız durumlar ile karşı karşıya kalacağına, kısa zamanda büyük bir kazanç getirecek bir planın takip edileceğine, hasretin biteceğine, aile bireyleri ile birlikte girilecek bir iş sayesinde çok iyi bir konuma gelineceğine, yaşam standartlarını yükselteceğine işaret eder.

Rüyada tatlı badem gördüyseniz:

  • Ortak kaynaklar, anlaşmalar veya akıl sağlığı vurgulanıyor.

Rüyada tatlı badem görmek büyük zarar edeceği bir döneme gireceğine, sevdiği kişiler ile arasının açılacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine, kazancının, başarısının ve mutluluğunun artacağına inanılır.

Rüyada badem çekirdeği görmek sınırlı bir kazanç getiren işin tamamen duracağına, hayatın getirdiklerine karşı her zaman şükredip, sağlıklı bir hayat sürmek için dua edileceğine, kadir kıymet bilen rüya sahibinin temiz kalpli şekilde davranmasının karşılığında hep iyilik bulacağına, planların sarkacağına rivayet eder.

Rüyada badem ve fındık görmek kazançlı çıkacağı işlere gireceğine, halka hizmet etmek için yeni bir yola girileceğine, hayallere kısa zaman içinde kavuşulacağına, kalkınacağına, ilerleyeceğine rivayet eder.

Rüyada yeşil badem almak kişinin dar günler için kenara para atmaya çalışacağına, rüyayı gören kişiye hayırlı kısmetler ve büyük başarılar sağlayacağına ve bu sayede hayal edilen yere hızlı bir şekilde gelineceğine, maddi ve manevi olarak yalnız kalınacağına delalet etmektedir.

Rüyada badem toplamak musibetli ve melanetli olaylar yaşayacağına, iş hayatı ile ilgili bazı adımların atılacağına, kaçan bazı büyük fırsatların telafi edileceğine, gözünün hiçbir şeyde kalmayacağına delalet etmektedir.

Rüyada birinden badem almak kendisini korumak için üstün çaba gösterse de yine de düşmanlarının saldırılarından yara alacağına, herkesi kendi gibi zannedeceğine, arasında küslüğün, kırgınlığın, kin ve düşmanlığın olduğu insanlarla da uzlaşma ve barış sağlayacağına, bu durumun da kendisini ferahlatacağına, rahatlatacağına ve manevi olarak güç vereceğine tabir olunur.

Rüyada iç badem görmek yakın bir zaman içinde hiç olmadığı kadar büyük sevinçler yaşayacağına, sevilen bir arkadaşla aranın açılacağına, başarının düşeceğine tabir olunur.

Rüyada çiğ badem görmek devlet ile ilgili bir işten olumsuz sonuç alınacağına, bolluk, bereket ve rahat içinde yaşayacağına, büyük kazançlar elde edeceğine, kendisini üzen ve kıran kişiler ile yollarını en kısa zaman içinde ayıracağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments