Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak sevinçli haberlerin geride kalacağına ve üzüntülü bir ruh haline bürünüleceğine, daha çok dünya malı edineceğine, hayata küsecek duruma geleceğine, aile hayatında çok sıkıntı çekeceğine, sağlık konusunda daha dikkatli olunacağına, bir uzman kontrolünde spora başlanacağına, verilen emeklerin karşılığının fazlasıyla alınacağına ve yakın bir arkadaşa girmek istediği iş için yardım edileceğine, onlardan taraf hayır göreceğine, hayırlı ve makbul olacak zenginliğe sahip olacağına, herşeyin fazlasına kavuşacağına, tabiri caizse ocağının hep tüteceğine, en sıkıntılı anlarını söylediği iyi sözler ve göstereceği gayretle sıkıntılrını hafifleteceğine alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak gördüyseniz:

  • Kafanızı takmayın.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak olumsuz haberler alacağına, bilimden ve bilgiden şaşmayacağına, hayallerini gerçekleştirme konusunda büyük bir adım atacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek işlerin kötü bir duruma geleceğine, bunalacağına, isyan ve sitem edeceği bir süreçten geçeceğine, önüne çıkan engellerden yılmayacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla kedi öldürmek üzüntülerinden ve endişelerinden yakın bir zaman içinde kurtulacağına ve zarar edeceği bir duruma düşeceği bir sırada kendisini ihtar edecek bir kişi sayesinde durumunu düzelteceğine, isyan edeceğine, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla domuz eti yemek kazancının çok düşeceğine, boş hayaller peşinde koşarken, ayağa gelen fırsatların kaçırılacağına, malını ve parasını kaybedeceğine ve bununla kalmayarak hayal kırıklığı yaşayarak mutsuz olacağına rivayet etmektedir.

Rüyada orucu yanlışlıkla bozduğunu görmek aile bireyleri ile birlikte bir yola çıkılacağına, hastalıkların biteceğine, üzerindeki kötü imajı sileceğine inanılır.

Rüyada birini yanlışlıkla öldürmek ticarette hileye ve fesada düşmeyeceğine, Allah’ın emrettiği şekilde mal ve para sahibi olacağına, takıntılı bir kişi ile bir ortaklık kurulacağına, çok başarılı işler gerçekleştireceğine, sıkıntılarından ve sorunlarından kısa zaman içinde kurtulup güzel çalışmalar ortaya koyacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla içki içmek işlerin çok daha iyi bir şekilde ilerleyeceği bir döneme girileceğine ve yardıma muhtaç insanlara çok büyük yardımlarda bulunulacağına, eskiden yapamadığı her şeyi yavaş yavaş hayata geçireceğine, mutluluğunu çoğaltacağına, yaptığı çalışmalarda yaşayacağı bir sorunla birlikte işlerinin kapanacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla başka eve girmek ekonomik durumun her geçen gün çok daha güçlü hale geleceğine, lüks tüketimin daha rahat yapılacağına, deneyimsiz olduğu bir takım olaylara karşı da aşinalık edineceğine bu sayede daha güçlü ve daha donanımlı hale geleceğine, bunun da hayatta bazı kazanımlar ve zaferler elde etmesine aracı olacağına, masraflı bir şekilde başlayan bir işin sona erdirileceğine delalet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments