Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla vurulmak

Rüyada yanlışlıkla vurulmak

Rüyada yanlışlıkla vurulmak maddi bir soruna karşı yalnız başına savaşmak zorunda kalınacağına, işlerin istenmeyen durumlara düşeceğine, çok huzurlu ve mutlu bir hayata sahip olacağına, yarınlarının kendisine hayır ve mutluluk getireceğine, tabir yerindeyse bir lokma kuru ekmeğe muhtaç olacağına, karşısında insanların düğme ilikleyecek konuma geleceğine, işlerinin sürekli daha kötüye gideceğine, eline geçen fırsatları bir türlü değerlendiremeyeceğine, yakında bazı kişiler ile tatsızlıklar yaşanacağına, kırdığı kalp nedeniyle ah alacağına, arzularınızın gerçekleşeceğine işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla vurulmak gördüyseniz:

  • Size baskı uygulayan ya da kaba davranan kişilerle karşılaşabilirsiniz.

Rüyada yanlışlıkla vurulmak kazancının sadakası olarak sürekli olarak hayır işi yapacağına, parasal olarak rakiplerinin çok gerisine düşeceğine, zalim ve kötü kişiler ile büyük tartışmalar yaşanacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek daha sonra ortaklığın bozulacağına ve yola tek başına devam edileceğine, kötülüklerin kişinin hayatından uzaklaşacağına, fırsatların gün geçtikçe daha da artacağına, hayırlı bir kısmet ile dünyaevine girileceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek işlerinde herhangi bir sorunla karşılaşmayacağına, eş, dost ya da akrabalarından biri ile büyük bir iş yapacağına, işlerini çok iyi bir şekilde idare edeceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek sermaye kaybı yaşayacağına bu nedenle ticaret ve meslek hayatındaki itibarını, gücünü ve iyi izlenimini de kaybedeceğine, bekar biriyse evliliği düşünmeye başlayacağını, yuva özlemini dindirmek için arayışlara gireceğine, istenmeyen olayların olacağına delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak hayallerinin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, işlerin yoluna sokulacağına, iş hayatında da çok büyük başarılar kazanacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak sevdiği insanlar için tüm imkanlarını seferber edeceğine, araba alınacağına, çok büyük kısmetler sağlayacak bir işe girileceğine, rüya sahibinin yıpranacağı ve üzüleceği kadar kötü günler geçireceğine alamet etmektedir.

Rüyada orucunu yanlışlıkla bozmak kazancını katbekat arttıracağına, kendisine fayda getirecek işlere atılacağına, aklına koyduğu her işi gerçekleştirme fırsatı elde edeceğine, hiç bilmediği bir işe gireceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla yumurta kırmak sevdiği kişilerle bir sorun yaşayacağına, parasal olarak iyi bir kazanç elde edileceğine, yaptığı başarılı işler sayesinde adının herkes tarafından bilineceğine ve takdir edilen bir iş sahibi olacağına rivayet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments