Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak düzeninin ve hayatının da alt üst olacağına, her işinin çok büyük mutluluk ve huzur getireceğine, sahip olacağı dünya mallarını alın teri ile hak edeceğine, Allah’ın makbul ve hayırlı kulları arasına girecek güzel ve önemli işler yapacağına, bolluk ve bereket içinde yaşayacağına, sofrasının hiçbir zaman aşsız kalmayacağına, elinin bolluk göreceğine, parasının ve canın güvende olacağına, karaciğerle ya da mide ile ilgili bir rahatsızlıkla uğraşılacağına, hayırlı kısmetler ile karşılaşılacağına, çok eğlenceli günlerin yakın bir zamanda rüya sahibinin farklı, daha yeni ve daha güzel projeler ortaya koyacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak gördüyseniz:

  • Beğendiğiniz bir şeyi elde etmek için ani bir istek duymanız olasıdır Sizin hakkınızda zannettiğinizden çok daha olumlu düşünceler var.

Rüyada yanlışlıkla birini yaralamak malının mülkünün ve parasının azalmayacağına, gelirini ikiye katlayarak ailesine daha yüksek standartlarda bir hayat sunacağına, insanları günah işlemeye teşvik edeceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla domuz eti yemek bir sebeple yapılacak işlerde çok uğraş verilmesine ve sabır gösterilmesine rağmen bir sonuca ulaşılamayacağına, verilen emeklerin ve paraların boşa gideceğine, böylece içinde bulunduğu sıkıntılardan ve sorunlardan kısa bir zaman içinde kurtulacağına, hayatının ve işlerinin kolaylaşacağına, rahatının yerine gelip, yüzünün güleceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla vurulmak uzun zamandan beri askıda kalmış olan işleri tamama erdireceğine, para sıkıntısından kurtulacağına, muradına ereceğine ve daha önce hiç olmadığı kadar mutlu olacağına, iş konusunda yeni bir sayfa açılacağına, kardeşlerle ortak olarak bir hane alınacağına, giden bir kişinin yakın zamanda geri döneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek rakiplerin kazanılacak başarılar sayesinde yenilgiye uğratılacağına, işlerinin bu yüzden aksayacağına, alım gücünde yükselme olacağına işarettir.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek kırgınlıkların kısa süre içinde biteceğine, yorgunluk ve huzursuzluk yaratan durumların kısa zaman içinde son bulacağına, kazancın yapılacak tercihler sayesinde iki katına çıkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek iş için çekilen ve yaşanan sıkıntılardan ötürü bir türlü ödenemeyen borcun kısa bir zaman içinde ödeneceğine, bu sayede rahat bir nefes alınacağına, iyiye ve güzel olana ulaşacağına, partneri ile çok zararlı bir ortama gireceğine işarettir.

Rüyada yanlışlıkla ayna kırmak fırsatların elden kaçırılacağına, ettiği tüm duaların kabul edileceğine ve mal mülk sahibi olacağına, zorlukların yakın zaman içinde biteceğine inanılır.

Rüyada yanlışlıkla oruç açmak sıkıntılarından, dertlerinden, borçlarından ve hastalıklardan kurtulacağına, kendisine olan öz güveninin yerine geleceğine, işlerinin açılacağına ve çevresinin genişleyeceğine, İslami olarak günahlarının artacağına işaret eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments