Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek elindekileri de alıp götüreceğine, ilim irfan öğreneceğine ve âlim kişilerden sayılacağına, kendisinde bu gücü, kudreti ve cesareti bulacağına, yaşam enerjisinden ve isteğinden hiç bir şey kaybetmeyeceğine, alınteri ile çalışılan işte kazanılan paranın bereketinin kaçacağına, maddi olarak kıskanılacak düzeye geleceğine, eli bolken bir anda darlık içinde olacağına, anne baba dualarının alınması sebebiyle işlerin açılacağına alamet eder.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek gördüyseniz:

  • Yaşadığınız yerde veya işleri halletme biçiminizde fark yaratabilecek mücadeleci bir ortam söz konusu olabilir.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek yaşadığı yerden uzak kalacağına ve özlem çekeceğine, kişinin daha önce hiç yaşamadığı kadar rahat koşullarda yaşayacağına, maddi anlamda güçleneceğine, eş, dost ve akrabaya da çok güzel fırsatlar yaratacak çalışmalar gerçekleştirileceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek yaşadığı maddi ve manevi problemlerin yakın bir zaman içinde sona ereceğine, hiçbir sorun yaşamayacağına, işlerin çok hayırlı ve güzel bir şekilde ilerleyeceğine, sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla bıyık kesmek bazı ortak işlere gireceğine ve bu ortaklıklar sayesinde çok hayırlı ve güzel olaylar yaşayacağına, ekmeğe ve kazanca ulaşacağına, hayatının daha kolay ve güzel hale geleceğine, ancak yakın bir zamanda tanışacağı birisi ile arasında bazı şeyler olacağına, bu durumdan ötürü çok sevineceğine tabir olunur.

Rüyada yanlışlıkla sakal kesmek hane içindeki sorunların, sıkıntıların, zorlukların ve kavgaların biteceğine, diğer hayallerini ve isteklerini gerçekleştirmek için cesaret vereceğine, elinde bulunan imkânları kullanarak sorunlarına çok daha iyi çözümler bulacağına, kendisini hiç bilmediği bir işte bulmasına rağmen kısa süreli bir inceleme sayesinde işi öğreneceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek özellikle değer verilen, yakın görüşülen biriyle arada kırıcı konuşmalar geçeceği için kişinin moralinin bozulacağına, hayallerin gerçekleştirilemeyeceğine, iyi niyetinin kullanılmasına müsaade etmeyerek ipleri ele alacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla köpek öldürmek ailesi ile açılan arasını düzeltmesine yardım edeceğine, yaptığı işlerle çok büyük bir şöhrete karışacağına, gergin ve baskı içinde zor günler geçireceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla bebek öldürmek mesleği ile ilgili farklı kararlar alıp, uygulayacağına, bolluk içine olacağına, yeni bir iş kapısı bulunacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla ateş etmek sevinçli ve hayırlı bir haber alınacağına, rüya sahibinin kötü ve art niyetli kişilerle karşılaşacağına, hem istediği her şeyi gerçeğe çevireceğine yorulmaktadır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments