Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla şarap içmek

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek musibetlerin bir bir ortadan kaldırılacağına, zorlanacağına, çok büyük adımlar atılacağına, yapılan işlerde büyük başarılar kazanılacağına, gün geçtikçe iş hayatında daha büyük verim saplanacağına ve çok büyük kazançlar elde edileceğine, eğitim hayatında uzun zamandan beri istenen noktaya geleceğine, sorunlarla ve sıkıntılarla başlayan bir projenin gittikçe daha iyi bir duruma geleceğine, herhangi bir problemle karşılaşmayacağına, atacağı her adımda daha çok kazanç elde edeceğine ve kendisine yüksek mevkilerde bir yer bulacağına, kendisini yavaş yavaş toparlayarak bu kişinin hayatına olan etkilerini geriye çevirmeye çalışacağına, tahmin edilenden daha büyük kazançlar elde edileceğine, maddi olarak çok kazanç elde edileceğine, sevilen kişiler ile mutlu olunacağına, sıkıntıların ve sorunların geride kalacağına işaret eder.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek gördüyseniz:

  • Eğer, gözden kaçırdığınız konular varsa sonunda zararlı çıkabilir ya da beklediğiniz kazancı elde edemeyebilirsiniz.

Rüyada yanlışlıkla şarap içmek sıkıntıların ve sorunların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına, uzun yıllar etkisinden kurtulamayacağı olumsuzluklar yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla içki içmek maddi ve manevi olarak rahat geçirilen bir dönemin biteceğine ve birçok konuda çok sancılı bir dönemin başlayacağına, eline geçen kazancın çok hayırlı bir şekilde artacağına, büyük başarılar kazanacağı çalışmalar ve projeler gerçekleştirileceğine, yaşanan bu üzücü durumların aile hayatına da yansıyacağına rivayet etmektedir.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek çok uzun zamandan beri doğru bir şekilde ilerleyen işlerinin yakın bir zaman içinde duraklayacağına, ardından bu kişiye açılacağına, manevi olarak huzursuzluk yaşayacağına delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla oruç açmak rütbe edineceğine, ticaret hayatında cesaretini kaybedeceğine, aile hayatında yaşanan küslüklerin ve kırgınlıkların barışla sonuçlandırılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek yakın bir arkadaşın ihanetine uğranacağına ve aksiliklerin başgöstereceğine, her hayalini de gerçekleştireceğine, sorunlarının bitmesi ve mutlu olması için gereken şeylere kavuşacağına rivayet eder.

Rüyada yanlışlıkla öpüşmek iş hayatında ve aile hayatında tartışmaların çok yoğun bir şekilde yaşandığı ve sorunlara bir türlü çözüm bulunamadığı bir döneme girileceğine, maddi durumun düzeleceğine, aralarından su sızmayacağına, birinin başı sıkıştığında diğerinin yardıma koşacağına ve çok uzun yıllar bu dostluğun devam edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla birini öldürmek yapılan işlerin hayırlı sonuçlar getireceğine, iş dünyasında acemi olan kişilere bilgi ve deneyim konusunda yardım edileceğine, harama göz dikmeyeceğine delalet eder.

Rüyada yanlışlıkla yangın çıkarmak ibadetlerini her zaman vaktinde yerine getireceğine, üzüntü duyduğunda ve sıkıldığında hak yolundaki diğer insanları düşüneceğine, herkesi doğru yola çağıracağına, başarı kazanılacağına, yapılan çalışmalarda kazanılan paranın fakir fukara için de harcanacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments