Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek darlığa düşmeyeceğine, çok büyük kazançlar elde edeceğine,  yapacağı her işte ve atacağı her adımda çok büyük kazançlar ve başarılar elde edeceğine ve çok sevilip sayılan bir kişi olacağına, kendisi için başarı kapılarını açacak bir işbirliğine gireceğine, iş hayatına yeni bir fikirle tekrar girileceğine, rahatsızlık veren bir kişiden uzaklaşılacağına, hayali kurulan herşeye kavuşulacağına, gözyaşı dökeceğine, bir süre her şeyden elini eteğini çekeceğine, mutsuz ve huzursuz olacağına, sıkıntıların kısa süre içinde ortadan kalkacağına, kişinin huzurunu bozmaya çalışanların kendi tuzaklarına düşeceğine, elinin dara düşmeyeceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek gördüyseniz:

  • Maddi konularda dikkatli adımlar atılması gerekiyor.

Rüyada yanlışlıkla saç kestirmek zarar edeceğine, mutluluğundan olacağına, hayatının da istediği gibi yürüyeceğine, sıkıntılarının biteceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla saçını kesmek sevdiği kişiler ile sürekli vakit geçireceğine, böylece kafa olarak ve duygusal olarak çok daha rahat olacağına, bolluk ve bereket içinde yaşanacağına, üzüntülerinin biteceğine ve çok hayırlı işler yaparak bol kazanca ve hayırlı rızka sahip olacağına yorulur.

Rüyada yanlışlıkla saç kesmek düşmanlarımızı alt etmeye, hayatı boyunca pişmanlık duyacağına, rahata ereceğine ve maddi olarak da güç kazanacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlışlıkla vurulmak işlerinin kapanacağına, elinde bulunan paranın boşa gideceğine, ekonomik olarak zayıflayacağına yorulmaktadır.

Rüyada kediyi yanlışlıkla öldürmek üst mevkideki kişilerin takdirine sahip olunacağına, çocukluktan beri hayali kurulan ve her zaman çok istenen şeylere ulaşılacağına ve çok güzel ve hayırlı bir hayat sürüleceğine, düşmanlar tarafından zarar göreceğine, geleceğini derinden etkileyecek yanlış adımlar atacağına, dileklerine ve hayallerine daha bir süre kavuşamayacağına işaret etmektedir.

Rüyada oruçluyken yanlışlıkla su içmek zorlu bir işe girdiği ortağı ile beraber büyük rahat ereceğine, dayanışmanın ve düzenin artacağına, sorunlarının biteceğine, yaşadığı sıkıntılı durumların son bulacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlışlıkla oruç bozduğunu görmek daha rahat para kazanacağına, içine kapanacağına, eşinden göreceği saygı ve hürmetin kıskançlık yaratacağına delalettir.

Rüyada yanlışlıkla domuz eti yemek hayatın mutluluk içinde geçeceğine, ele geçen fırsatların çok doğru ve kazançlı bir şekilde kullanılacağına, evdeki nimetin çoğalacağına alamet eder.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments