Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış uçağa binmek

Rüyada yanlış uçağa binmek

Rüyada yanlış uçağa binmek sorunlarının çözüleceğine, işlerinin yoluna gireceğine, dileklerinin ve dualarının da kabul olacağına, sorunların tamamen ortadan kalkacağına,sıkıntıların kısa bir zaman içinde sona ereceğine, gerçek hayatta da sevgili olunan kişi ile birlikte güzel hayaller kurulacağına, işlerinin çok iyi bir kişi ile tanışması sayesinde mutlu bir şekilde devam edeceğine, epey zamandan beri yapmak istediği ve bu amaçla gece gündüz çalışıp çok emek verdiği şeylere yakın bir zamanda gerçekleştireceğine, edilen duaların Allah katında kabul göreceğine, yaşamın belli bir düzene oturacağına, çoğalan kısmetlerle birlikte kişinin ismini herkese duyuracağı projelerde yer alacağına, spor yapmaya başlanılacağına işarettir.

Rüyada yanlış uçağa binmek gördüyseniz:

  • Yardım istemek sizi güçsüz kılmaz, korkmayın.

Rüyada yanlış uçağa binmek üzüntülerinin sona ereceğine ve hayatının geri kalanında şansının ve bahtının açık olacağına, kurulacak olan yuva sayesinde huzurlu bir geleceğe erileceğine, bol muhabbette kalacağına işaret eder.

Rüyada yanlış gemiye binmek sorunların adım adım da olsa çözüleceğine, yapılmak istenen projeye hız verileceğine, huzurlu ve güzel bir ömür süreceğine inanılır.

Rüyada yanlış minibüse binmek kendisini iyi hissedeceğine, parasının ve ekmeğinin çoğalacağına, ısrarcı şekilde yoluna devam eden rüya sahibinin sonunda emeline ulaşacağına işarettir.

Rüyada yanlış trene binmek sıkıntıların biteceğine, eğitimle ilgili olarak büyük bir adım atılacağına, ömrünün hayırlarla dolu geçeceğine, ihtiyaçlarının da karşılanmaz olacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış arabaya binmek kendisini üzen bazı kişileri hayatından çıkararak daha rahat bir şekilde hareket etmeye başlayacağına, kazandıkları ile çok daha büyük çalışmalara girip yardım isteyen ve çok sıkıntılı durumlarda olan insanlara çok büyük destekte bulunacağına, sevdiği kişilerin verdiği destek ile hayırlı bazı çalışmalar yapacağına işarettir.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek ön plana çıkacağına, makam, söz ve yetki sahibi olacağına, sıkıntılarında, dertlerinden ve borçlarından kurtulacağına, yaşamın tadını çıkaracağı şartlar elde edeceğine, bir sebeple çok zor ve sıkıntı verici durumlara düşeceğine, rahat ve refah içerisinde bir hayat sürüleceğine alamet etmektedir.

Rüyada yanlış vapura binmek yüksek makamlara geleceğine ve tuttuğunu koparmak gibi bir yeteneğinin ve zekâsının olacağına, ağız tadından ve neşesinden de olacağına, planlarının işe yarayacağına bu sayede içindeki sıkıntılı durumdan kurtularak düze çıkacağına ve hayatının daha kolay hale geleceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanlış otobüse binmek eşlerin arasına kara kedi gireceğine, zor zamanlar geçirileceğine, haksızlığa uğranacağına, dedikoduyu çıkaran kişiler ile tüm irtibatını keseceğine ve bu kişiler ile uğraşmayıp bütün ilgisini işine vererek çok büyük başarılar kazanacağına, nimet bolluğu yaşayacağına rivayet etmektedir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments