Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış vapura binmek

Rüyada yanlış vapura binmek

Rüyada yanlış vapura binmek yoğun bir çalışma döneminin ardından tatile çıkılacağına, iyi huylarını, ahlakını, inancını hiçe sayarak gözünü karartıp kötü işlere gireceğine ve doğru yoldan sapacağına, ideallerine ve isteklerine ulaşacağına, acısı olan ya da borcundan dolayı sıkıntı çeken bir kimseye yardım ederek büyük bir sevap işleyeceğine, kazancındaki ve evindeki bereketin eksileceğine, hayatının da zorlaşacağına, bazı kayıplar olabileceğine, mutluluğunu, huzurunu, yaşama sevincini ve güzel günlere olan inancını yitireceğine, içine bulunan sıkıntıların sona ereceğine ve anne baba duaları alınması ile mutlu olunacağına alamet etmektedir.

Rüyada yanlış vapura binmek gördüyseniz:

  • Herkes birbirini eleştiriyor, şikayetlerde bulunuyor veya olumsuz yorumlar yapıyor olabilir.

Rüyada yanlış vapura binmek Allah tarafından çok büyük yardımlara mazhar olunacağına, gönlünce harcama yapabilmenin ayrıcalığını, lüksünü ve rahatlığını yaşayacağına, bunun için gereken tüm imkânları elde edeceğine ve karşısına çok hayırlı kapıların açılacağına işaret etmektedir.

Rüyada arabalı vapura binmek bazı büyük çalışmalar yapacağına, ilerleyen günlerin kişi için herhangi bir sıkıntı olmadan keyifli olacağına, fırsatların büyük kazançlar getirecek şekilde kullanılacağına delalettir.

Rüyada gece vapura binmek çok sıkıntı çektiği ve üzüldüğü konularda kendisini ferahlatacağına ve rahata ereceğine, mal sahibi olacağına, hayırlı olayların yaşanacağına delalet etmektedir.

Rüyada deniz vapuruna binmek uzun zaman önce yapılmış ve sürekli vicdan azabı çekilmesine sebep olan şeylerden ötürü rüya sahibinin tövbe istiğfar edeceğine, yatırımlarından istediği kazancı elde edemeyeceğine, işlediğiniz günahlardan dolayı pişmanlık duyup tövbe edeceğinize  delalet etmektedir.

Rüyada biriyle vapura binmek hayır dualarına nail olacağına, daha temkinli ve garantici olacağına, bazı ortaklıklar kurarak kendisini çok üst seviyelere taşıyacak çeşitli işlere gireceğine yorulur.

Rüyada dalgalı denizde vapura binmek epey zamandan beri hayalini kurduğu bir şeye kavuşacağına, önüne aksiliklerin ve engellerin çıkmayacağına, hayatının kolaylaşacağına, maddi gücünün yerine geleceğine, saygı duyulan ve kudretli bir insanla karşılaşacağınıza delalet eder.

Rüyada vapura binmek kazancın katlanacağına, müşterinin çoğalacağına ve rüya sahibinin yüzünün güleceğine, yokluk ve fakirlik içinde olacağına, rahatsızlık yaratan bir işin çözüm bulacağına işarettir.

Rüyada denizde vapura binmek hayırsız kişilerle muhatap olunacağına, eğer rüya sahibi kadınsa da çok anaç olacağına, hayallerinin gerçekleşeceğine, emeklerinin karşılığını bulacağına rivayet eder.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments