Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış trene binmek

Rüyada yanlış trene binmek

Rüyada yanlış trene binmek muhabbetlerinin çok daha tatlı dille devam edeceğine, az da olsa bir kazanç elde edeceğine ancak işin stresinden ve sıkıntısından kaçınacağına, ona emek vereceğine, geçmişini arkada bırakacağına, sevdiğiniz bir yakınınızın ölüm haberini alacağınıza, maddi zarara uğrayacağına, doğru düzgün karar vermekte bir türlü başarılı olamayacağına, aile bireyleri arasındaki tartışmaların tatlıya bağlanacağına tabir olunur.

Rüyada yanlış trene binmek gördüyseniz:

  • Bazen değişiklik yapılması faydalı olabilir.

Rüyada yanlış trene binmek rakiplerini ve düşmanlarını alt edeceğine, işlerinin düşeceğine, rahatının ve huzurunun bozulacağına, çok güzel ve insanlığa yararlı şeylere imza atacağına işaret etmektedir.

Rüyada yanlış minibüse binmek rüya sahibinin, şansının yaver gitmesi ile çok büyük kazanç elde edeceğine, sıkıntılarından ve üzüntülerinden kurtulacağına, uzun uğraşlar sonunda büyük bir işin altından kalkacağına, aile hayatıyla ilgili olarak çok önemli bir karar vereceğine, iyileşeceğine, dertlerinin dermanına, problemlerinin de çözümüne kavuşacağına işarettir.

Rüyada yanlış uçağa binmek resmi bir göreve getirileceğine ve üst makamlara çıkacağına, rahatsızlık duyulan bir konuda beklenmedik bir haber alınmasıyla ferahlığa erileceğine, lüksünün ve sağlığının da baki olacağına rivayet eder.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek yaradanın kulunun yalvarışına kulak vereceğine, iş hayatının nerdeyse tüm zorluklarının kısa sürede ortadan kaldırılacağına ve yapacağı birçok çalışma ile hayırlı kazançlar elde edeceğine, dertlerin ve sıkıntıların biteceğine, kardeşlerin birlikte iş kuracağına işaret eder.

Rüyada yanlış gemiye binmek hayatından kendisine üzüntü ve sıkıntı veren insanları çıkaracağına, iş hayatında çok çalışarak yüksek mevkilere terfi edeceğine, içine düştüğü kötü durumdan ötürü kendisini suçlayacağına, eline geçen kazançları çok hayırlı ve güzel işler için harcayacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış arabaya binmek çok uzun ve zorlu bir dönemden ve sıkıntılı bir yoldan geçerek bu sıkıntıyı çözeceğine, yakın bir zaman içinde çalışma hayatı ile ilgili çok büyük adımlar atacağına, yaptığı şeyden ötürü hem çok büyük bir üzüntü duyacağına hem de hakkında konuştuğu kişiden özür dileyeceğine, sıkıntıların bazı hastalıklara sebep olacağına delalet etmektedir.

Rüyada yanlış vapura binmek çok büyük bir boşluğa düşüp borç içinde kalacağına, gösterdiği çabaya ve azme rağmen uzun bir süre boyunca işlerinin çok kötü bir şekilde ilerleyeceğine, kişisel bakımına ve keyif aldığı konulara daha fazla vakit ayıracağına, içindeki sıkıntının ve ağırlığın ortadan kalkacağına bu sayede yaşamının daha eğlenceli, keyifli hale geleceğine alamet eder.

Rüyada yanlış otobüse binmek aile hayatı içinde çok büyük tartışmalar ve sorunlar yaşayacağına, attığı her adımla çok daha fazla kazanç elde edeceğine ve sevdikleri ile huzur içinde yaşayacağına, ailesiyle olduğu gibi akrabaları, arkadaşları, dostları ve komşularıyla da koyu muhabbette olacağına ve onlarla hep iyi geçineceğine yorulur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments