Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanlış arabaya binmek

Rüyada yanlış arabaya binmek

Rüyada yanlış arabaya binmek çok kötü durumlara düşeceğine, sorunlarından ve sıkıntılarından ötürü ruhsal olarak hasta olacağına, rüyayı gören bir kadın ise hizmetkar edineceğine, sıkıntılarını ve sorunlarını sona erdireceğine, belki ölümler görüleceğine, mutluluğa giden yolu bulacağına, işlerinin açılacağına, ticaretinin genişleyeceğine, yapılacak atılımlar sayesinde eldeki işten düşünülen miktardan daha büyük kazanç elde edileceğine, hayırlı, güzel, iyi ve olumlu olaylarla karşılaşacağına delalet eder.

Rüyada yanlış arabaya binmek gördüyseniz:

  • Duygusal konulara dayalı değişikliklerden uzak durun.

Rüyada yanlış arabaya binmek rızık bolluğu içinde olacağına, hayır getirecek bazı çalışmaların ortaya konulması sayesinde kötü şansın kırılacağına, rüya sahibini çok heyecanlandıracak ve büyük firmalar arasına adını yazdırmasını sağlayacak işlere imza atacağına işaret eder.

Rüyada yanlış trene binmek çok büyük kazançlar elde edeceğine, işlerinde daha önce yaşanmış olan sorunların tekrar karşısına çıkması üzerine daha hızlı ve daha kolay bir şekilde çözeceğine, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına, böylece çıkabilecek problemleri kısmen de olsa bertaraf edeceğine, üzüleceğine, hayal kırıklığına uğrayacağına işarettir.

Rüyada yanlış uçağa binmek kazanacağı başarılar sayesinde iş hayatında çok iyi bir mevkinin sahibi olacağına, büyük fırsatlarla karşılaşacağına, hayat içindeki hedeflerini gerçekleştireceğine, adımlarını dikkatli atıp iyi yerlere geleceğine, rahatlayacağına ve hafifleyeceğine işaret etmektedir.

Rüyada yanlış vapura binmek maddi sorunlar yüzünden eşlerin birbirlerine düşeceklerine, uzun zamandan beri üzerinde fikir birliği edilmiş bir konuda kötü bir haber geleceğine ve kurulmuş olan bir hanenin gösterilen acelecilik yüzünden yıkılacağına, iş hayatında uğranılan zararların sevilen kişilerin araya girmesi sayesinde telafi edileceğine, çok büyük bir mutluluğa erileceğine ve iş hayatında uzun zamandan beri yaşanan sıkıntıların ardından işlerin açılacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış dolmuşa binmek kötü giden şansın yakın zamanda iyiye döneceğine, vakitli bir şekilde kalkılması ve işe başlanması sayesinde çok yol katedileceğine ve zengin olunacağına, kendini beğenmiş tavırlar nedeniyle iş yerinde kimse tarafından sevilmeyen kişinin bir süre sonra işinden atılması ya da ihtar almasıyla moralsiz bir hale geleceğine, birbirlerine her konuda destek olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanlış otobüse binmek her girdiği işte çok üst mevkilere kadar yükseleceğine, kazanılan para ve mal ile çok büyük ve hayırlı yatırımlar yapılacağına, ortak olarak girilen bir işte çok zarar edileceğine rivayet etmektedir.

Rüyada yanlış minibüse binmek büyük zararlardan kurtulacağına, üst yöneticilerin gözdesi konumuna gelineceğine, işlerinin başarılı olacağına delalettir.

Rüyada yanlış gemiye binmek çevresindeki kişilerin de mutlu olmaları için çaba göstereceğine, ekmeğini daha kolay şekilde kazanacağına, aile bireylerinin çok üzüleceğine ve çok üzücü olayların yaşanacağına delalettir.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments