Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanına gitmek

Rüyada yanına gitmek

Rüyada yanına gitmek istediği makama geleceğine, arzularına, dileklerine ve de hayallerine kavuşacağına, kötü alışkanlıklarını hayatından çıkaracağına, işlerin kötü gidişatına dur denileceğine, tartışmaların ve sorunların sona ereceğine, uzun bir dönemden sonra ilk kez çok rahat edileceğine ve daha güzel günler için beklenmeye başlanacağına, bir şeyden zarar görmeye, onun yasaklarını çiğneyeceğine, günahkâr olacağına, kazancın düşeceğine, sakinliğin, dirliğin ve bütünlüğün kalmayacağına, büyük ve hayırlı kazançlar elde edeceğine, borçlarını bitireceğine, üzüntülerinin yerini sevincin ve mutluluğun alacağına rivayet eder.

Rüyada yanına gitmek gördüyseniz:

  • Çevrenizdeki bazı kişileri olayları sizin gözünüzle görmeleri için ikna etmeniz zor olsa da başarabilirsiniz.

Rüyada ölünün yanına gitmek halinin vaktinin iyi olacağına ve besmele çekerek atacağı yeni adımlarla muradına ereceğine, kısmetinin bollaşacağına, maddi anlamda rahatlık göreceğine, problemlerinden ve sıkıntılarından kurtulacağına delalettir.

Rüyada başbakanla konuşmak yanına gitmek lüksünün ve rahatının yerinde olacağına, ayrıca geçim derdi nedir bilmeyeceğine, ağız tadının, huzurunun ve neşesinin bozulacağına ve de insanlardan darbe yiyeceğine, rüya sahibinin deyim yerindeyse ayağına taş takılmadan ilerleyeceğine delalettir.

Rüyada başbakanın yanına gitmek manevi olarak çok büyük bir sıkıntıya düşeceğine, bazı kişilerin ortaya atacağı dedikodulara çeşitli şekillerde malzeme olunacağına, neredeyse herkes tarafından yalnız bırakılacağına, çok büyük üzüntüler ve stres yaşanan bir döneme girileceğine, sorunlarından bazılarını hızlı bir şekilde çözeceğine işarettir.

Rüyada birinin yanına gitmek iş hayatını baltalayacak bir kişi yüzünden iş hayatının sona ereceğine, bazı borçlar yüzünden prestij kaybı yaşanacağına, atılan adımların maddi ve manevi olarak çok zarar vereceğine, ailesinin de aynı ferah koşullara sahip olacağına işaret eder.

Rüyada ölmüş birinin yanına gitmek ancak yapılan çalışmada ısrarcı olunması ve sabırlı ve azimli bir şekilde devam edilmesi halinde çok iyi bir duruma gelineceğine, yanlış bir karar vereceği için  eline geçen fırsatları kaçıracağına, kişinin hayırsız işlere ve kötü kişilere denk geleceğine, maddi kayba uğrayacağına delalet etmektedir.

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek düştüğü zor durumdan kurtulacağına, zarara uğrayacağına, işinden ve ekmeğinden olacağına, zorluğa, zahmete ve derde düşeceğine, işlerini kısa bir zaman içinde yoluna koyacağına delalet etmektedir.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek bir sebeple moral olarak çok kötü olacağı bir döneme gireceğine, bilginleşeceğine ve âlim kimse olma yolunda ilerleyeceğine, çevresinden takdir ve teveccüh kazanacağına inanılır.

Rüyada sevgilisinin yanına gitmek işin kısa bir süre düzgün bir şekilde ilerlemesinin ardından bazı sorunlardan ötürü günden güne kötüye gideceğine, geçiminin güçleşeceğine ve borçlarının artacağına, hayal ettiği şeylere yakın bir zaman içinde çok büyük bir sıkıntı çekmeden kavuşacağına tabir olunur.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments