Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada sevdiğinin yanına gidememek

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek şanssızlıkla boğuşacağı bir iş hayatına sahip olacağına ve eşler ya da sevgililer arasına kırgınlık ve uzun bir ayrılık süreci gireceğine, uzun zamandan beri birlikte olduğu hayırlı kısmet ile çok yakın bir zaman içinde evlenip bir bebek sahibi olacağına, özel muamele göreceğine, dert ettiği maddi sorunları ve bunlara bağlı olarak ortaya çıkan ailevi sorunları yakın bir zaman içinde çözeceğine, aynı zamanda yaptığı işlerde çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, büyük işlere girmek pek sıkıntı çekmeyeceğine ve iş hayatı için gereken ne varsa yapacağına, yaşamdan elini eteğini çekeceğine, hayattan hiç zevk alamaz olacağına, verilen emeklerin boşa çıkmayacağına, kişinin yüzünün güleceğine alamet eder.

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek gördüyseniz:

  • Cazip teklifler alabilirsiniz.

Rüyada sevdiğinin yanına gitmek büyük umutlarla girilen bir işin sorunlarla devam edeceğine ve endişeli bir bekleyişin başlayacağına, daima önüne bakacağına, hareketlerine ve yaşamına çeki düzen vermek isteyeceğine işarettir.

Rüyada sevdiğin birinin yanına gitmek zararların sevilen kişilerin vereceği destek sayesinde telafi edileceğine, yediği ekmeğin verimli olacağına, sorunlarının önemsiz ve aşılması kolay sorunlar olacağına tabir olunur.

Rüyada sevdiğinin yanına gidememek desteksiz kalacağına, kararmış düşüncelerinin aydınlanacağına, garanti ve sürekli olacak başarı ve kazanç elde edeceğine işaret etmektedir.

Rüyada sevgilinin yanına gidememek meslek hayatında fark edilir şekilde aşama kaydedeceğine, deyim yerindeyse kişinin koltuklarının kabaracağına, onun iyiliği ve güzel huyları karşısında kendisine adeta sırılsıklam âşık olacağına işarettir.

Rüyada birinin yanına gitmek rütbe alacağına, işinde yerinin sağlamlaşmasına ve patronun gönlünü kazanmasına, hayırlı bir kısmetle tanışacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yanına gitmek sahip olduklarının eksileceğine, yeni bir sosyal çevreye girileceğine ve kazanılan paranın Allah yolunda harcanacağına, girdiği sorunlu bir dönemden çevresindeki insanların büyük desteği sayesinde kurtulacağına yorulur.

Rüyada yanına gitmek rahatsızlık veren bir kişinin haneden uzaklaştırılacağına vebazı küçük sorunlar yüzünden hayata geçirilemeyen bir projenin gerçekleştirileceğine, çekilen zahmetin çoğalacağına, başkaları hakkında gıybet yapmak suretiyle günaha düşeceğine, daha sonra bu durumdan dolayı kendisini suçlayacağına işarettir.

Rüyada bir ölünün yanına gitmek işlerinin bir daha bozulmamak üzere normale döneceğine, maddi ve manevi olarak sorunlarla boğuşulacağına, sahip olduğu mal varlığının alıp yürüyeceğine inanılır.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments