Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık çamaşır görmek

Rüyada yanık çamaşır görmek

Rüyada yanık çamaşır görmek gürültü patırtı ve huzursuzluk içinde geçeceğine, böylece imkânsız denilen kavramı da kafasında yıkmış olacağına, başarıların devamlı olacağına, üzerindeki yükün az da olsa hafiflemesinin sağlanacağına, aynı zamanda başka işlerle uğraşıp daha iyi yaşam koşullarına sahip olunacağına ve rahat bir yaşam sürüleceğine, başarılı bir kişi olacağına, sevdiği kişilerden büyük ihanetler göreceğine, eski ve döküntü bir etek gördüyse yakın zamanda sevdiğinin kalbindeki yerinin kalmayacağına ve onu kaybedeceğine, yapılan işlerin karşılığının alınabileceğine ve çok büyük bir bereket olacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık çamaşır gördüyseniz:

  • Sabrınızdan kaynaklanan başarı var, ciddi uğraşlar içersinde olabilirsiniz, devam edin.

Rüyada yanık çamaşır görmek zamanı doğru şekilde değil, gereksiz yere harcamak nedeni ile bir süre sonra maddi zorluklar yaşanacağına, aldığı borçların katbekat artacağına, sorunlarından ve sıkıntılarından kısa bir zaman içinde kurtulacağına yorulmaktadır.

Rüyada ölünün yüzünü yanık görmek sıkıntıların ve sorunların çözüme kavuşacağına, hayallerinin ve amaçlarının gerçekleşeceğine, iyi niyetlerle attığı adımların takdir göreceğine ve rüya sahibinin arkasından dua edenlerin çoğalacağına, hırsızlık ve arsızlık yapmayacağına inanılır.

Rüyada vücudu yanık görmek çeşitli projeler ortaya koyacağına, buna rağmen iş hayatı ile ilgili bazı sorunlar ile çok büyük bir savaş vereceğine, yaşamına huzurun, sıhhatin, ağız tadının ve neşenin hâkim olacağına, her şeyin ters gideceğine ve uzunca bir dönem rüyayı gören kişinin kendisini toparlayamayacağına delalettir.

Rüyada yanık yüzlü birini görmek ev sahibi olunacağına, kazançların çok yüksek bir seviyeye geleceğine, kısa süre içinde çocuk sahibi olacağına, daha fazla yakınlaşacağına rivayet etmektedir.

Rüyada yanık tarla görmek bazı sorunları yüzünden kırıldığı kişiler ile arasını düzelteceğine, hayallerin tek tek gerçekleşmeye başlayacağına, çalışmalarının kısa süreli de olsa sekteye uğrayacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık surat görmek yüzünün güleceğine, evindeki huzurunun yerine geleceğine ve rızkının çoğalacağına, çok sıkıntılı bu dönemi geçtikten sonra gireceği her işte büyük başarılar kazanacağına, atacağı doğru adımlar ve yapacağı akıllıca hamleler sayesinde çok büyük kazanç elde edeceğine yorulmaktadır.

Rüyada yanık hamur görmek kendisini yakın bir akrabasının ihaneti içinde bulacağına, zor günlerin geçip, neşeli zamanların yaşanacağına, maddi gücünün ve imkânlarının artacağına rivayet eder.

Rüyada yanık buğday görmek iş hayatının çok iyi durumlara geleceğine, ev sahibi olunacağına, işlerini yoluna koyarak ailece mutlu günler geçireceğine, ailesi ile çok büyük tartışmalara gireceğine tabir olunur.

Sayfayı Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments