Rüya Tabirleri / Genel / Rüyada yanık tarla görmek

Rüyada yanık tarla görmek

Rüyada yanık tarla görmek işyerinde ve hanede çok büyük bolluk ve bereket olacağına, işlerin ters gideceğine, çok rahat edilen ve kazanç sağlanan bir dönemin biteceğine, sorunlu bir dönemin başlayacağına, iş hayatında çok büyük ve hayırlı kazanç getirecek işlere imza atacağına, hanesinde ve işyerinde bolluk ve bereketin hâkim olacağına ve büyük bir huzur ve mutluluk döneminin geleceğine, ağız tadını, neşesini kaybedeceğine, afiyette giden düzeninden olacağına, kişinin pek çok hatalı davranış içinde olacağına, çok güzel ve iyi insanlar ile çalışıp işlerinde büyük başarılar kazanacağına ve kendisini kısa bir zaman içinde çok iyi yerlere getirecek işler gerçekleştireceğine, iş ortamında kişiyi kendi menfaatleri doğrultusunda yönlendirmeye çalışan bir amirle ters düşüleceğine delalet etmektedir.

Rüyada yanık tarla gördüyseniz:

  • Vitaminli yiyeceklere yönelmelisiniz.

Rüyada yanık tarla görmek elindeki para ile gireceği büyük bir işte çok kazanç elde edeceğine, ailesi ile birlikte çok mutlu ve huzurlu bir hayat yaşayacağına, kendisini mutsuz ve yetersiz hissetmeye başlayacağına, sorunların bu sayede ortadan kalkacağına inanılır.

Rüyada yanık kedi görmek bir sebeple uzun zamandan beri üzerinde kafa yorduğu ve birçok kez bozup yeniden kurduğu bazı planları askıya alacağına, bir sebeple maddi ve manevi olarak çok büyük sıkıntılar çekileceğine, yaşama sevincine kavuşacağına, yaşadığı sorunlar yüzünden psikolojisinin bozulacağına işaret eder.

Rüyada yanık halı görmek ters giden işlerin normale döneceğine, böyle bir zorluk yaşaması halinde vatan hasretine dayanamayacağına ve bir gün gurbete gitmesi gerekirse bunu kabul etmeyeceğine, iyi günlerinde çevresinde olan kişilerin bu dönemde kendisini yalnız bırakacaklarına ve dolayısıyla da  çevresinin bomboş olacağına delalet eder.

Rüyada yanık insanlar görmek çok yüklü miktarda kazanç elde edeceğine, hayırlı bir kısmet bulup evliliğe adım atacağına, uzun zamandan beri işe yaramadığı ve kullanılmadığı düşünülen bir eşyanın elden çıkarılacağına, daha sonra bu hobinin iş olarak benimseneceğine rivayet etmektedir.

Rüyada güneş yanığı görmek yakın bir arkadaşla güzel bir işe başlanacağına, aydınlık bir geleceğe sahip olunacağına ve çok rahat edileceğine, yaşamdan istediklerini alacağına, kinin ve nefretin de ortadan kalkacağına yorulmaktadır.

Rüyada yanık hamur görmek takdir toplayacağına, kısa süre içinde iyi kalpli ve güzel huylu bir kişi ile evlilik yolunda adım atılacağına, mesleğinde yabancılarla el sıkışacak ve anlaşmalar yapacak duruma geleceğine, adının ülke dışında yayılacağına inanılır.

Rüyada güneş yanığı olmak bunun ayrıcalığını ve avantajlarını yaşayarak daha konforlu bir şekilde çalışacağına ve sahip olduğu ünvana yakışır şekilde kazanç elde edeceğine, kazancın ve ekmeğin eksileceğine, sevineceği bazı olaylar yaşayacağına rivayet eder.

Rüyada yanık ten görmek de sıkıntılarından kurtulup, yaşamına bakacağına, para biriktirebileceğine, aile bireyleri arasında tartışmalar olacağına inanılır.

Hemen Paylaş & Kaydet

Rüyanı Yaz, Ehl-i Tabir yorumlasın!

Rüyanızı yorumlanmak üzere göndermek için lütfen önce yukarıdaki "Sayfayı Kaydet" bölümündeki düğmelerden birini kullanın. Yorumlanan rüyanızı daha sonra görüntülemek için bu bağlantıya ihtiyacınız olacak. Rüyanızı göndermeden önce rüyanızla en ilgili olan sayfada bulunduğunuzdan emin olun.

Subscribe
Bildir
guest
0 Yorum
Inline Feedbacks
View all comments